.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    anonymous708973
    Guest
    Два въпроса. На колко си? Правила ли си го?

Личното ми мнение е, че се филмираш яко. Честно, звучи ми като извадено от латиноамерикански сериал - "Много страдах, не изпитвам чувства, изградих стена между себе си и околните".

Цитирай Първоначално написано от liliii
    Цитирай Първоначално написано от talche
    Цитирай Първоначално написано от liliii
    Така е в малките градове.. преди и аз имах такъв проблем, ама какво те интересуват другите... да мислят каквото си искат. Тези, които те познават знаят истината, за останалите не трябва да ти пука
    Така е, мерси за подкрепата Казваш, че си имала същия проблем, и какво стана?
    Свикнах да не обръщам внимание на слуховете и клюкарите, които цял ден се чудят какви интриги да направят.. като видяха, че не са интересни спряха да говорят..просто изчакай малко и сами ще спрат
    Дано да си права

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Подвеждаш ги само с такива лигни. Помисли малко и за тях. (момчетата, дето те "гушат")
    Не ги подвеждам, казвам им, че това дето правя не значи че искам да сме гаджета и такива неща...

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Хем не искаш да се е*еш, хем не искаш приятел, пък около момче ти било сигурно и нз кво.. хем различни момчета те изпращат вечер, та комшиите ти пляпат зад гърба ти..

Аре първо реши си какво искаш, после задавай глупави въпроси.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Личното ми мнение е, че се филмираш яко. Честно, звучи ми като извадено от латиноамерикански сериал - "Много страдах, не изпитвам чувства, изградих стена между себе си и околните".
    +++ ...
    Брях,брях

Какво значение има на колко съм и дали съм го правила
    Ами знам ли дали се филмирам Казвам си просто проблема

Град
    In another dimension
    Два въпроса. На колко си?
    Виж подписа й, ш'съ сетиш..

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Хем не искаш да се е*еш, хем не искаш приятел, пък около момче ти било сигурно и нз кво.. хем различни момчета те изпращат вечер, та комшиите ти пляпат зад гърба ти..

Аре първо реши си какво искаш, после задавай глупави въпроси.
    Хммм както и да е , не ме разбираш. Ами това е форум, защо да не задавам въпроси...

Хората обичат да говорят разни неща, ама спокойно да не ти пука поживей си и не отразявай толкова хорското мнение. Късмет :P
    Profesiq : Kychka ;]]

Цитирай Първоначално написано от neiizwesstna
    Хората обичат да говорят разни неща, ама спокойно да не ти пука поживей си и не отразявай толкова хорското мнение. Късмет :P
    Хихи , мерси мила :P

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Ако те еба във гъза, седи грей се.
    Ако ти пратим sms, смей се.
    Три пъти "Ура!"
    Ша ти давам турбо, курво.
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Повече от фен Аватара на the_man
    Цитирай Първоначално написано от Alex3nd
    Ако те е** във гъза, седи грей се.
    Ако ти пратим sms, смей се.
    Три пъти "Ура!" За три синджира Боби..
    Ша ти давам турбо, к***во.
    Прочетох ти поста до към средата и ето мнението ми: Порасни малко и пак помисли по въпроса... няма вариант да не страдаш.. тва е и мен яко са ме цакали ама ако ше си вкарваш главата в торбата с любови и други такива просто най-доброто, което можеш да направиш е поне да си подготвена за "неприятности".. тва е няма как

ПП: нищо не ти пречи да правиш секс без да се погубваш от любов... просто не сменяй много често партньорите, щото ставаш като тая къде се пее за нея по-горе
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

anonymous708973
    Guest

Какво значение има на колко съм и дали съм го правила
    Ами знам ли дали се филмирам Казвам си просто проблема
    Повярвай ми, има. Защото за мен (а и за повечето, които четат темата) има 2 варианта.
    Или си някоя малка пикла, която "много е страдала" и си мисли, че е видяла всичко, или - по-лошият вариант - си на години, обаче с детски акъл. Ама като ти гледам подписа, май си в първата графа. И сама го потвърди, премълчавайки възрастта си.

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Не мина ли модата да се правиш на ледена кралица?
    Наранили са те, голяма работа, всеки са го наранявали, животът не свършва с това.
    Мне, чалгата все още ги учи на това

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Наранили са те, голяма работа, всеки са го наранявали, животът не свършва с това.
    Жалка история, мани...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Почнахте да се заяждате малко не ми се разправя с такива неща

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Жалка история, мани...
    Какво общо има чалгата

Няkoй koйтo нe тe пoзнaвa гoвoри,чe си лeka.Нe си струвa дa мислиш изoбщo зa тoзи чoвek,a зa няkoй koйтo си e нaпрaвил трудa дa тe oпoзнae.И знaeш kakвo kaзвaт ''Пo-дoбрe дa си oбичaл и дa си oстaнaл с рaзбитo сърцe,oтkoлkoтo дa нe си пoзнaвaл любoвтa'' :] How much worse can things get,right?
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Няkoй koйтo нe тe пoзнaвa гoвoри,чe си лeka.Нe си струвa дa мислиш изoбщo зa тoзи чoвek,a зa няkoй koйтo си e нaпрaвил трудa дa тe oпoзнae.И знaeш kakвo kaзвaт ''Пo-дoбрe дa си oбичaл и дa си oстaнaл с рaзбитo сърцe,oтkoлkoтo дa нe си пoзнaвaл любoвтa'' :] How much worse can things get,right?
    Мерси

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Жалка история, мани...
    Какво общо има чалгата
    Нищо.
    А темата я пусна, за да си вдигнеш самочувствието, за да ти кажем, че не си лека, че си прекрасна, или за да прочетеш всички гледни точки?

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Моме на всички ни минават некви такива мисли през главата като видим хубав батко ,но както както каза една съфорумничка в началото мислиш се прекалено безчувствена, а и хорското мнение не е важно

Жалка история, мани...
    Какво общо има чалгата
    Нищо.
    А темата я пусна, за да си вдигнеш самочувствието, за да ти кажем, че не си лека, че си прекрасна, или за да прочетеш всички гледни точки?
    Ами да, за това я пуснах темата но и да видя мненията ви

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Дали спиш с тях или не, няма голямо значение...Всяки вечер се натискаш с различен? Повярвай ми,много от тях вече те мислят за курва

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Дали спиш с тях или не, няма голямо значение...Всяки вечер се натискаш с различен? Повярвай ми,много от тях вече те мислят за к***а
    кофти е да мислят както искат

Град
    Пловдив
    Виж сега...
    Не си станала 40 годишна стара мома, че да ти трябва сватба или нещо такова. Хващай гаджетата, сменяй ги... Никой НИЩО неможе да ти каже. Животът си е твой и ще правиш каквото си пожелаеш и с когото си пожелаеш. Не се страхувай от обвързване!!! А това за каква те мислят, ами не обръщай внимание... Те и да не те виждат, хората пак могат да говорят, просто в днешно време има ужасни хора, това е верно, но не се връзвай! Живей си живота и да не ти дреме... Все пак един живот живеем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си