- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кажете ми мнението си
Два въпроса. На колко си? Правила ли си го?
Личното ми мнение е, че се филмираш яко. Честно, звучи ми като извадено от латиноамерикански сериал - "Много страдах, не изпитвам чувства, изградих стена между себе си и околните".
Не ги подвеждам, казвам им, че това дето правя не значи че искам да сме гаджета и такива неща...Първоначално написано от therichbitch
Хем не искаш да се е*еш, хем не искаш приятел, пък около момче ти било сигурно и нз кво.. хем различни момчета те изпращат вечер, та комшиите ти пляпат зад гърба ти..
Аре първо реши си какво искаш, после задавай глупави въпроси.
+++ ...Първоначално написано от PinkPan7her
Брях,брях
Какво значение има на колко съм и дали съм го правилаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
Ами знам ли дали се филмирам![]()
Казвам си просто проблема
Хммм както и да е , не ме разбираш. Ами това е форум, защо да не задавам въпроси...Първоначално написано от Eclipsercho
Хората обичат да говорят разни неща, ама спокойно да не ти пука поживей си и не отразявай толкова хорското мнение. Късмет :P![]()
Profesiq : Kychka ;]]
Ако те еба във гъза, седи грей се.
Ако ти пратим sms, смей се.
Три пъти "Ура!"
Ша ти давам турбо, курво.
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Прочетох ти поста до към средата и ето мнението ми: Порасни малко и пак помисли по въпроса... няма вариант да не страдаш.. тва е и мен яко са ме цакали ама ако ше си вкарваш главата в торбата с любови и други такива просто най-доброто, което можеш да направиш е поне да си подготвена за "неприятности".. тва е няма какПървоначално написано от Alex3nd
ПП: нищо не ти пречи да правиш секс без да се погубваш от любов... просто не сменяй много често партньорите, щото ставаш като тая къде се пее за нея по-горе![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Повярвай ми, има. Защото за мен (а и за повечето, които четат темата) има 2 варианта.Първоначално написано от talche
Или си някоя малка пикла, която "много е страдала" и си мисли, че е видяла всичко, или - по-лошият вариант - си на години, обаче с детски акъл. Ама като ти гледам подписа, май си в първата графа. И сама го потвърди, премълчавайки възрастта си.
Жалка история, мани...Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Няkoй koйтo нe тe пoзнaвa гoвoри,чe си лeka.Нe си струвa дa мислиш изoбщo зa тoзи чoвek,a зa няkoй koйтo си e нaпрaвил трудa дa тe oпoзнae.И знaeш kakвo kaзвaт ''Пo-дoбрe дa си oбичaл и дa си oстaнaл с рaзбитo сърцe,oтkoлkoтo дa нe си пoзнaвaл любoвтa'' :] How much worse can things get,right?![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Нищо.Първоначално написано от talche
А темата я пусна, за да си вдигнеш самочувствието, за да ти кажем, че не си лека, че си прекрасна, или за да прочетеш всички гледни точки?
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ами да, за това я пуснах темата но и да видя мненията виПървоначално написано от MojoJojo88
Дали спиш с тях или не, няма голямо значение...Всяки вечер се натискаш с различен? Повярвай ми,много от тях вече те мислят за курва![]()
Виж сега...
Не си станала 40 годишна стара мома, че да ти трябва сватба или нещо такова. Хващай гаджетата, сменяй ги... Никой НИЩО неможе да ти каже. Животът си е твой и ще правиш каквото си пожелаеш и с когото си пожелаеш. Не се страхувай от обвързване!!! А това за каква те мислят, ами не обръщай внимание... Те и да не те виждат, хората пак могат да говорят, просто в днешно време има ужасни хора, това е верно, но не се връзвай! Живей си живота и да не ти дреме... Все пак един живот живеем![]()