.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Град
    Пловдив
    И стига сте нападали момичето, тя иска мнение от вас вие се правите тука на "големи" разбирачи... Пф.

Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    Виж сега...
    Не си станала 40 годишна стара мома, че да ти трябва сватба или нещо такова. Хващай гаджетата, сменяй ги... Никой НИЩО неможе да ти каже. Животът си е твой и ще правиш каквото си пожелаеш и с когото си пожелаеш. Не се страхувай от обвързване!!! А това за каква те мислят, ами не обръщай внимание... Те и да не те виждат, хората пак могат да говорят, просто в днешно време има ужасни хора, това е верно, но не се връзвай! Живей си живота и да не ти дреме... Все пак един живот живеем
    Мерси много

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    И стига сте нападали момичето, тя иска мнение от вас вие се правите тука на "големи" разбирачи... Пф.
    Когато прекараш малко повече време в тоя форум, ще разбереш, че масово хората, които пускат теми, пускат малоумни такива и ти се дръвчат, когато не си на тяхното мнение. Ако ти можеш да стоиш длъжна на такива, окей. Аз не мога.

Моме на всички ни минават некви такива мисли през главата като видим хубав батко
    Говори ми, говори ми..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си