.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Рибено Масло помощ!

Аз искам да ви попитам вярно ли е това че рибеното масло доставяло повече енергия или сила .. ? Четох в интернет че е много полезно но ме интересува дали дава някаква сила или нещо от сорта ако може някой да ми разясни ще съм много благодарен!

anonymous546178
    Guest
    Има едно по-ефикасно средство за сила - Да тренираш

Чувал съм, че подобрява храносмилането, мисля че, и има положителен ефект върху сърдечно-съдовата система, обаче за сила - едва ли. Една таблетка няма да ти помогне много да вдигаш повече, но все пак е добра хранителна добавка, заради Омега-3 мастните киселини.

Мега фен Аватара на Chacho
    Няма да ти се отрази на силата. Не знам какви са таблетките, аз като си купувах бяха кръгли хапчета и се пиеха по 3-4 наведнъж (веднъж дневно). Имаше рибено масло от черен дроб на акула, лекарката ми каза, че е по-добро от обикновеното. Синът й е спортист и знам, че той взимаше редовно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

ахам мерси та да кажа . тези съм ги взел от аптеката за 4,50 лв. 200 перлички са едни кръгли червени и се взимат 3 пъти дневно по 2 сутрин обед и вечер..

Мега фен Аватара на Chacho
    Мхм, същите са. Такива съм пил няколко зими подред. Мисля, че и витамин D имаше в тях.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си