.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Повече от фен
    Разбира се че първо крема се нанася.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от koni
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    25-30 лв? Това е невъзможно. На мен едно елементарно почистване на лице - 2 астрономически часа ми беше 40 лв. Искам да се подложа на такова, някакви контакти?
    Химичният пилинг е 30 минутки някъде. А почистването, където ходя е 1 час-30лв.
    Там където ходя почистването е 21лв. и винаги трае над час.
    При нас всичко е над 30лв..
    Знам, че не е по темата, но бихте ли ми препоръчали някакъв ексфолиант за лице, със смесена кожа съм, имам доста черни точки.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Знам, че не е по темата, но бихте ли ми препоръчали някакъв ексфолиант за лице, със смесена кожа съм, имам доста черни точки.

Ексфолирай се със захар 2 пъти седмично! Ефекта е обезателен .
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на koshtramba
    Нещо по-фино трябва, според мен. Сода за хляб.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен Аватара на Colombia
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anonymous708973
    Guest
    25-30 лв? Това е невъзможно. На мен едно елементарно почистване на лице - 2 астрономически часа ми беше 40 лв. Искам да се подложа на такова, някакви контакти?
    Виждала съм ти лицето, страхотно е, какво толкова ти правят 2 часа?
    И какво се разбира под почистване на лице? Защото на майка ми й отнема 15 минути да ми изстиска черните точки плюс 3-те пъпки на челото :Д

Не ми обяснявайте как не се стискали, моля.

Лицето ми съвсем не е толкова перфектно, колкото изглежда от не чак дотам светлите снимки. Определено имах замърсявания, порите ми бяха замърсени, имах бели подкожни милиуми, когато опъна кожата си на бузите. А именно от тях се появяваха пъпките в последствие. А след тях и петна, които не могат да изчезнат напълно повече от месец. Понякога е наложително, а не глезотия. Именно и затова отидох.
    1во се слага маска, стои се 10 мин, изплакваш я, седиш над пара с билки, стискането е 15-20 мин. После пак маска, отмиване, масаж с някаква лечебна пудра, дарсонвал, пак маска - за стягане на порите и накрая още една маска за успокояване, без отмиване, с която си тръгваш. Приятно е, в момента кожата ми е почти възстановена, доволна съм.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    ^от София ли си и ако да, при коя козметичка ходиш?

А маските с хума и мая как точно се приготвят?
    Ексфолирането със захар и аз го пробвах, малко грубичко ми идва, но селд това кожата е доста мекичка.

От София съм. Козметичката ми е в Младост 2, много добра козметичка, която обожава професията си, а това е много важно. Ако искаш контакти, мога да ти ги предоставя.
    Маската с хума се прави лесно - просто смесваш с вода, защото съм чела, че с други продукти се губи действието на минералите в нея. А с мая - просто смесваш 1/3 от маята с 1 с.л прясно мляко и мажеш. Чакаш 20 мин. и отмиваш с хладка вода.
    Пази моториста !!!

Така...да кажа и аз

От маските с мая и хума наистина има ефект!

Аз маската с мая я прая по следния начин:
    Вземам 1 пакетче ЖИВА мая (на кубче) и отрязвам малко парче.След това затоплям малко прясно мляко(може и с вода) и разтварям в него маята.
    Нанасям на лицето и стоя около 5-10 мин.Зависи-ти си преценяш.Докато изсъхне с 2 думи
    Отмиваш с отвара от лайка,защото успокоява кожата

Можеш да я прилагаш около 2 пъти седмично.Поне така препоръчват.
    В край на сметка-ти си преценяш най-добре

А относно мастака с хума...

Слагам малко в 1 купа след това добавям розова вода.Разбърквам добре и нанасям на лицето.
    Стоя около 10-15 мин.
    Можеш да добавиш само вода,но на мен ми харесва най-много ефекта с розовата.
    Смятам някой път да пробвам,като разбъркам хумата и с отвара от лайка.Или с някаква друга вода от билки подходящи за лицето.Това е

На мен ми действат СУПЕР!

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    koshtramba, да, дай ми координатите, ако е удобно, ше съм ти много благодарна.
    Златни сте

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Ще напиша една маска (писах я и в друга тема, май), която лично на мене много ми помогна.
    Смесвам бяла хума, сяра и розова вода- всичко на око и нанасям на лицето за 20-30 мин.
    След като отмия маската, използвам избелващ крем на Кокона.
    2 пъти в седмицата скраб за лице на Регал.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Сярата от аптеката ли също? Избелващия крем добър ли е?
    Пази моториста !!!

Град
    Карлово
    Сярата от аптеката ли също? Избелващия крем добър ли е?
    Да. Всичко от аптеката. Цената на сярата беше към 1 лв.
    Крема за цената си е много добър. Изхабила съм 2 кутийки и скоро пак ще си купувам.

Лелее, лицето ми ще стане БОМБА (в прекия смисъл на думата с тая сяра).
    Абе, аз се чудя... гледам някакви коментари от типа на това, че ефект от избелващите кремове има чак след 1 месец, ама то... като се замисля на мен ми трябват около 3 седмици за да ми изчезне петънцето НАПЪЛНО от самосебе си. Не виждам смисъл.
    Пази моториста !!!

Град
    Карлово
    Лелее, лицето ми ще стане БОМБА (в прекия смисъл на думата с тая сяра).
    .
    Доста изсушава кожата, но се свиква.
    Аз сега се надявам да си намеря добра козметичка, защото преди време бях попаднала на някаква супер некомпетентна... направи ми кожата ужасна.

Аз освен да си слагам сярата само на проблемните места?! Защото нямам нужда от изсушаване. Като си купя необходимите продукти ще си я направя и ще преценя дали изсушава и как да действам занапред.
    Пази моториста !!!

anonymous708973
    Guest
    А хумата и водата в какво отношение се смесват, има ли значение какъв цвят е хумата, колко време стои на лицето?

Амиии не знам точно.Докато се получи кашичка,подходяща за мазане
    Стои се около 10-15 мин.Докато изсъхне
    За цвят не знам...мисля че не.Можеш да питаш в патеката.Там ще ти кажат най-точно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си