0хх хора имам на лицето разни белези и бенки, но пробвах да ги премахна с фон дьо тен и резултат - 0 .. нищо .. помогнете ми , как да ги премахна !!???? или прикрия
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
С фон-дьо-тен, ако е качествен, можеш само да ги прикриеш, за премахване ще трябва да се консултираш със специалист.![]()
да ги прикрия имах впредвид, но се обърках просто
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Защо като за начало не пробваш това:
http://www.google.bg/imgres?q=health...t:429,r:2,s:19
Мисля, че добре ще ти подейства, особено сега за лятото.![]()
уникален е този фдт пробвай го,не стои като втора кожа,но прикрива доста добреПървоначално написано от MegiBoOm
Първоначално написано от strawberry88
каква е цената му ? но аз скоро си купих фдт .. не искам ей така да си го оставя , или пък коректор да си купя .. моля за мнения (:
До 20лв. е.
Иначе сподели какъв фон дьо тен и коректор си си взела, за да ти помогнем.
ами фдт 3ка на golden rose(друг нямаше ;х ) и съм го използвала само 2 пъти ,. не искам просто ей така да си го хвърлям, пък коректор не съм взела .. чудя се