.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Белези по лицето

Преди година-две започнаха да ми избиват много пъпки по лицето и в частност по едната буза. Аз, естествено, се дразнех от белите връхчета и ги църках, след което слагах лекарства за акне. Не, че минаха, де.
    Ходих на козметичка. Но, както предполагам, че знаете, тя първо трябваше да ми стиска черните точки и пъпките. Мисля, че от там получих някои от зачервяванията, които имам сега. Други останаха от преди. Много грозна картинка. Дори в моменти, когато кожата ми не е раздразнена, белезите си стоят и я правят да изглежда такава. Много се тормозя като се гледам в огледалото. Адски неприятно ми е да се мацам с фон дьо тен, особено пък в тези горещини. Той поне заличава червенините, но от него понякога ми излизат пъпки... нож с две остриета. С една дума: и да сложа, и да не сложа, все ще съм прецакана. Искам да имам здрава кожа, за да мога да излизам спокойно без грим. Какви продукти да ползвам, за да залича тези петна?

Повече от фен
    Само с мазане няма да стане. Тук трябва да те види козметик с опит за да ти каже какво е за твоята кожа. Дерматолог също може, но обикновено те не правят необходимите процедури. Не знам от къде си и имаш ли специалисти около теб. Ако си от София пиши на лични да ти дам координати на моята козметичка.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Пробвай различни видове маски. Пробвала ли си с хума? Тази маска е за проблемна кожа, предразположена към акне. Купуваш си хума от аптеката и смесваш с вода, мажеш се, стоиш 20 мин и отмиваш. Ефект наистина има.
    Кожата ти замърсена ли е? Ако да, ще трябва да отидеш отново на козметик, за да премахне излишния себум, натрупан в кожата. Няма начин. Трябва да я лекуваш.
    Друг съвет, който мога да ти дам против досадните червеникави белези по лицето е да смесиш 1/3 жива мая с 1 с.л прясно мляко. Бъркаш, докато стане на кашичка и мажеш на лицето. Ефект има, но трябва постоянство!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на lqlq89
    koshtramba ти е дала страхотни съвети. Прави си маските, много са ефекастни. Можеш да си ги правиш два пъти седмично, като ги редуваш. Аз имах същия проблем като твоя. Ходих на козметик, тя и мен ме беше настискала, беше някакъв ужас, но след това кожата ми беше много променена. Няколко пъти ми прави химичен пилинг за белезите и се мажеш с избелващ крем, който тя ми даде.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

lqlq89, колко струва една такава процедура с химичен пилинг? Само кремчетата за избелване дали ще имат ефект, защото имам няколко стари петънца, минават с времето, но ме дразнят...
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

25-30лв. Ама Напълно си заслужаваха. Кремчето и то беше някъде там като цена, но и то си заслужаваше. Щом са ти няколко петънца би трябвало да стане само с него. Консултирай се с козметичката си.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Повече от фен
    Там където ходя се предлага и билков пилинг Той е по-щадящ кожата, има и специален пилинг за избелване. Цената е 70 лв.
    Предлагат и избелващи процедури с апаратура. Не знам какви са цените в другите салони, но тези поне са поносими.

25-30 лв? Това е невъзможно. На мен едно елементарно почистване на лице - 2 астрономически часа ми беше 40 лв. Искам да се подложа на такова, някакви контакти?
    Пази моториста !!!

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Може да опиташ с Мелабел. Ама постоянство трябва, също и да нанасяш крем със слънцезащитен фактор 50+.

Благодаря ти, изглежда добро
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Бъдете внимателни при какъв козметик ходите, защото ако е свестен акнето намалява слез 3-тата процедура. Порите се свиват, а белезите се изглаждат като непрекъснато се хидратира кожата на лицето. На мен много ми помага крем Здраве, хидратиращият крем с краставица на Билка, бадемовото масло и зехтинът.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен
    Здравей Аз също имаХ белези по лицето и благодарение на лекарството " Акне Б5 " вече ги няма.. Можеш да го намериш в аптеките, мажеш сяка вечер след като си измила лицето мажеш върху белезите и постепенно започват да избелват и кожата придобива нормалния цвят .. На мен това ми помогна , но все пак и другите маски и съвети може би ще ти помогнат .. успех !

Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    25-30 лв? Това е невъзможно. На мен едно елементарно почистване на лице - 2 астрономически часа ми беше 40 лв. Искам да се подложа на такова, някакви контакти?
    Химичният пилинг е 30 минутки някъде. А почистването, където ходя е 1 час-30лв.

Ще отговарям подред:

koshtramba, преди доста време си правех маски с хума, но смесена с кисело мляко. По веднъж на половин година, т.е. докато свърши пакетчето. Наблюденията ми бяха, че само прави кожата по-мека. Не ми се вярва да ми помогне, но нищо не губя да опитам по-редовно, пък и поне е натурален продукт.
    Ами кожата ми никак не е от най-чистите, но не знам доколко козметичката ми ще помогне в случая. Вероятно ще трябва да я сменя, защото ми се струва, че не е от най-внимателните.
    Благодаря за рецептата. На мен ми се иска бърз резултат, но ако трябва ще проявя търпение...

lqlq89, тези кремчета за избелване действително ли избелват кожата на мястото, където има белези? Ох, не искам неравномерен тен, ако е така...

Evterpa, благодаря, не го бях чувала. Но като проверих пише, че премахвал тъмни петна, а при те са червеникави.

___mimity___, хм... може би в краен случай.

Забравих да спомена, че наскоро започнах да ползвам Скинорен. Аптекарката го препоръча едновременно за намаляване на акнето и премахване на белези от него. Има ефект за първото само... засега.

Аз си мажех цялото лице. Резултат от каквото и да е, ще има най-малко след месец. Маските с хума и с мая са страхотни. И аз си ги правя все още, много съм доволна.
    Evterpa, би ли дала повече информация, ти ползвала ли си ги?

Град
    Ползвала съм Мелабел в комбинация със слънцезащитен крем, да. Моят проблем не беше сериозен, от пъпки ми бяха петната и бяха само няколко, но все пак ме дразнеха. Резултат видях след няколко седмици.
    Кремчето съдържа Коджикова и Гликолова киселина, които имат избелващ ефект. Използва се за избелване на: петна от акне, лунички, старчески петна, пигментирани белези, петна от бременност, петна от слънчеви изгаряния. Използва се 2 пъти дневно - сутрин и вечер за минимум 4 седмици. Задължително обаче в комбинация със слънцезащитен крем, за да се предпази кожата от повторна пигментация.

А какъв слънцезащитен използваш ти?

Град
    На Eveline.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Evterpa
    Ползвала съм Мелабел в комбинация със слънцезащитен крем, да. Моят проблем не беше сериозен, от пъпки ми бяха петната и бяха само няколко, но все пак ме дразнеха. Резултат видях след няколко седмици.
    Кремчето съдържа Коджикова и Гликолова киселина, които имат избелващ ефект. Използва се за избелване на: петна от акне, лунички, старчески петна, пигментирани белези, петна от бременност, петна от слънчеви изгаряния. Използва се 2 пъти дневно - сутрин и вечер за минимум 4 седмици. Задължително обаче в комбинация със слънцезащитен крем, за да се предпази кожата от повторна пигментация.
    Пигментирани белези?
    Цялото ми чело е в белези, резултат от всякакви безумия. Мислиш ли, че ще стане с Малабел? Какви парички е?

Град
    Пантерке, аз го взех за 11.50. Малко ми омазняваше кожата, ама поне вършеше някаква работа.
    Мисля, че ще има ефект с повече постоянство. И все пак всяка кожа е различна и това, което е помогнало на един, може да няма ефект при друг.

Голям фен Аватара на Colombia
    Виж съвесм случайно какъв продукт открих Не съм го ползвала.Само за инфо ти го давам.Ако някой има преки впечатления-нека каже

http://www.olcombg.com/farmona/farmona_antispot.php
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мацки, а как се мажеше? Първо слънцезащитния крем, после избелващия ли?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Химичният пилинг е 30 минутки някъде. А почистването, където ходя е 1 час-30лв.
    Там където ходя почистването е 21лв. и винаги трае над час.

Град
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Мацки, а как се мажеше? Първо слънцезащитния крем, после избелващия ли?
    В листовката не пише кое трябва да е първо, следователно няма значение.

Според мен първо крема, след това слънцезащитния. По-логично е.
    Пази моториста !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си