.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Чакай малко бе, ти си на 14 години 65 кила на 165 висок и ми тръгнал да сваля. Ако ще ставаш манекенка или ще си сменяш пола е резонно... правиш тъпи работи моето момче
    The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace

Че то аз като си казах ръста и килограмите си изглеждат перфектно нали ? и аз така мисля, но проблема не ми е килограмите а корема, имам си малко сланина (подкожни мазнини) за това ще правя кардио и сега се чудя Animal Cuts или L carnitine течен нa explode

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от jh97
    Че то аз като си казах ръста и килограмите си изглеждат перфектно нали ? и аз така мисля, но проблема не ми е килограмите а корема, имам си малко сланина (подкожни мазнини) за това ще правя кардио и сега се чудя Animal Cuts или L carnitine течен нa explode
    За да махнеш корема, ще ти спаднат килограмите и ще направиш плочки на 60кг, които ще са ти малко. Качи още малко, пък тогава изчисти.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous546178
    Guest
    Аз съм 90кг и още не мисля да чистя, ти на 60 го правиш
    Още повече на такава крехка още възраст няма смисъл от такива добавки.. На теб още вътрешностите ти не са решили черен дроб ли да бъдат, бъбрек ли да са, а ти ще ми блъскаш с Animal cuts
    Ако толкова държиш на шибаните плочки, след силова тренировка завърти 30 мин кардио.. ама кардио като хората.. и си състави свестен хранителен режим... За да избегна следващия въпрос да се пъхне фърстдизел с 3те линка

Твърде си млад и лек, за да чистиш. Почвай здраво фитнес
    The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си