- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Ще ми навреди ли ??
Чакай малко бе, ти си на 14 години 65 кила на 165 висок и ми тръгнал да сваля. Ако ще ставаш манекенка или ще си сменяш пола е резонно... правиш тъпи работи моето момче
The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace
Че то аз като си казах ръста и килограмите си изглеждат перфектно нали ? и аз така мисля, но проблема не ми е килограмите а корема, имам си малко сланина (подкожни мазнини) за това ще правя кардио и сега се чудя Animal Cuts или L carnitine течен нa explode
За да махнеш корема, ще ти спаднат килограмите и ще направиш плочки на 60кг, които ще са ти малко. Качи още малко, пък тогава изчисти.Първоначално написано от jh97
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз съм 90кг и още не мисля да чистя, ти на 60 го правиш![]()
![]()
Още повече на такава крехка още възраст няма смисъл от такива добавки.. На теб още вътрешностите ти не са решили черен дроб ли да бъдат, бъбрек ли да са, а ти ще ми блъскаш с Animal cuts
Ако толкова държиш на шибаните плочки, след силова тренировка завърти 30 мин кардио.. ама кардио като хората.. и си състави свестен хранителен режим... За да избегна следващия въпрос да се пъхне фърстдизел с 3те линка![]()
Твърде си млад и лек, за да чистиш. Почвай здраво фитнес![]()
The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace