- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не му стана
Всичко стана така, че решихме да го направим. Мислех ме, че и двамата сме готови. Всичко беше наред. но на него не му стана. В мен ли е проблема??? Не мисля, че не съм сексапилна а и той ми е казвал, че го вузбуждам. Къде е проблема?
Притеснение от това дали ще се представи добре?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Може да се е притеснил и затова да не му става. Или просто не си го възбудила достатъчно, че да се надърви. Пробвай да го галиш по пениса, някое друга целувка или езиче по него няма да е излишно и със сигурност ще му хареса.
Или просто му купи една виагра. Поне първия път да не му пречи притеснениетоПоздравеи!
момчето много те харесва и е искало да ти бъде супер мега яко
претеснил се е това е![]()
ами случва се ! Проблеми няма![]()
Просто не го правете на проблем , опитайте отново! Не е нужно всяка грешка тук да пишете , адски смешно изглеждате!! При нас като стане засечка веднага се разбираме с жената и така.. няма поводи за притеснение!!![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
+1 ..Първоначално написано от marin4itu
притеснява се дали, това което ще видиш и ще почувстваш ще ти хареса и дали ще е на ниво по твоите критерии..
Поиграй си с него, покажи му, че не е нужно да се притснява.. влезте в банята да си теглите по 1 душче, поразгъркай го, обиколи с ръце цялото му тяло като след това примерно хвани сапуна, дай го в ръцете му и ги хвани и започни така да обикаляш твоето тяло, за да види, че няма от какво да се притеснява и да се отпусне..![]()
Ами проблемът никак не е в теб.А просто момчето се е притеснило от притеснение се получава,ако си мисли ще ми стане или не той толкова много се е притеснил и същевременно възбудил,че факта е на лице...
Споко личи ви че и на двама ви е за пръв път.Споко!
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Мисля да стана един дистрибутор на виагра и ескапел в тоя форум. Кат гледам всяка 2ра тема , бързо бързо ще забогатея !
Ще забогатееш,да.Аз пък мисля да стана дистрибутор на презервативи.Ама ще си остана бедна,май.Първоначално написано от WhiteOneBG
По темата:Направи му орална,гали го,целувай го и той теб също! Нещата ще станат.Трябва да станат...все някога
![]()
За да не му стане на едно момче,или просто като му спадне,не значи задължително че не го привличаш или не го възбуждаш.Има далеч много причини-стрес,напрежение,умора и тн.Първоначално написано от kokteilosmukachki
Случва се.
Ако след още 3 опита не му стане, ни пиши пак.
Ще извадим топките и ще ти кажем.![]()
За момента няма нищо притеснително, случва се на всеки.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
От нерви е.А ти недей се обяснява във форуми че мъжа ти не може да го дигне,а действай по въпроса.Ако пък съвсем не стане - вържи го с канапче и го закачи за лампата на тавана.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
девствена ли си ? ако си може да се притеснява да не те боли и т.н.![]()
smileee
Ти не беше ли бременна от него ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Беше,беше.Роди тролчето и сега ново зачева,ама нямааааа.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Той клитора й по земята се влачи вече.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
http://www.vbox7.com/play:2450aae8Първоначално написано от kokteilosmukachki
Първоначално написано от runway27
тряа се ресне
![]()