- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с човек с брекети?
Би ли ви пречило?
П.П. Отг в анкетата на 1вия въпрос, от заглавието.
Да тръгна с него не би ми пречило по никакъв начин. Дори няма да се замисля за това. (Ако не бях обвързана, естествено)![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ако го обичам .. разбира се ! Всеки си има недостатъци
: (
theo <333
и то временен недостатъкПървоначално написано от gummybear
![]()
Ебати темата![]()
Бихте ли тръгнали с човек с брекети? - Да (и така отговорих в темата) и после кво да видя :
Би ли ви пречило? - Не ... ама вече отговорих с "да" ...
Взете си прочетете написаното преди да пускате тема, че после резултатите са неверни, защото всеки е отговорил нещо друго...
Все тая ми е , ако ще с ченета да е.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да, бих тръгнала.
Не, не би ми пречило (това е отговорът ми в анкетата - не).
Приятелят ми беше с брекети, когато тръгнахме, свали ги почти година по-късно, но пък няколко месеца след това аз сложих. Скоро и аз ги свалих и сега сме квит.
![]()
Ако нещо в него ме привлече,например чувство за хумор,характер...-да.
Грозната бети![]()
![]()
да ви имам проблемите...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Няма да тръгна ако има, но и няма да я скъсам, ако си сложи![]()
На някои жени брекетите им стоят много добре, даже идват като аксесоар. Брекетите говорят много за един човек. Държи на външния си вид. Въпреки некомфорта, който ще има толкова дълго време ги е сложила в името на бъдещата й хубава усмивка. Има хора с чупени усмивки, които никога не биха сложили брекети, дори да имат пари да си ги позволят.
За мен брекетите не са никакъв проблем в момиче. Предпочитам да е с брекети, отколкото с няква нечаровна и крива усмивка.
Temet Nosce
벨야카
Естествено,че бих тръгнала. Няма да се влюбя в неговите зъби,а в него самия. Егати темите ,дето измисляте.
За анкетата отговорих с "ДА". (заради въпроси в заглавието)..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Щом носи брекити ще ми е малко под годинките, така че не бих "тръгнал".
Skinhead, skinhead, running through the night,
Making lots of trouble, starting lots of fights!
Skinhead, skinhead, getting really pissed...
Skinhead, skinhead, tatted on my wrist!
Преди 2-3 години бих и съм го правила де,но сега съм на 18 и няма как да се впише момче на моята възраст или по-голям да носи брекети...
зависи![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Да, то нали има възрастова граница за носенето на брекети..Първоначално написано от PinkiSkinheda
Аз на анкетата отговорих с Да, защото бих тръгнала.. иначе не схванах какво точно се пита с тея три въпросителни.
Даже в момента се сещам за едно момче, което беше адски чаровно с брекети, а пък той все гледаше да се усмихва така, че да не се виждат. (????) Толкова му бях свикнала, че като ги махна спрях да му се кефя чак толкова.![]()
И спря да се върти за миг земята..
На анкетата отговорих с Да,но на моята възраст едва ли носят.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
безсмислен въпрос.. следващата идея може да е "има две Н в името си, това пречи ли ви"![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
или... "има по-големи плочки на ноктите си, комплексирам се, трябва ли да съм с него?"Първоначално написано от LeprikonA
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Не, хората с брекети са чумави![]()