- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Параноя
Така, имам проблем и мисля че скоро ще психясам савсем, така че ако можете да ми помогнете ще съм ви ужасно благодарна. с приятелят ми сме заедно почти от година и всичко е супер, той прави всичко за да съм щастлива, бих казала че нямаме проблеми. Освен един(той си е по скоро мой проблем в главата ми) ужасно съм ревнива.Той никога не ми е давал поводи да се съмнявам в него но аз просто съм си такава.До тук добре, опитвам се да се справям с това без да му показвам нищо, но се появява още нещо... най-добрата ми приятелка, с нея сме заедно от както се помня и сме ужасно близки. двамата се разбират чудесно, но аз с мойто болно съзнание... работата е там че тя е наистина ужасно красива и като го казвам повярвайте ми (означава наистина че е адски красива). не е имало мъж който да не се впечатли от нея.не само като външност, тя като цяло е страхотна личност.общо взето си е жената мечта без да преувеличавам.По принцип нямам ниско самочувствие, мисля се за хубаво момиче, но сякаш покрай нея цял живот бледнея и оставам незабелязана.И се притеснявам че моят приятел може също да е от тези момчета които са така впечатлени от нея. не ме разбирайте погрешно, нито един от двамата не ми е дал повод да се притеснявам за нещо , но просто не мога да се оттърва от тази мисъл..Че той може да я харесва.... и въпреки че ме обича да се заглежда по нея защото тя е много красива и атрактивна... Просто знам че това ще ме побърка но не мога да се справя сама и да го преодолея![]()
In order to be irreplaceable one must always be different...