- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лунната диетааа !!!!
Еее, жалко! Ще трябва да чакаш следващия месец, ако чакаш специално пълнолуние...аз я спазвам сега и утре вечерта ще ти кажа има ли въобще ефект...Но ако няма или е само 1 кг по-добре, че не си я почвала, само щеше да се мъчиш...Макар, че за мен не е голям проблем...Може да звучи странно, но веднъж 24 часа забравих да ям, не знам не съм била гладна може би или...просто нашите като се прибраха ме питаха какво ядох и не можах да им отговоря...Първоначално написано от respectfull
![]()
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Тази диета е по-скоро за пречистване на организма..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Можеш да ядеш в 22:28, тогава приключва.Първоначално написано от starr21
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
За мен определено ще е защото съм качила 4 килограма , които смятам да сваля. Така че за мен ще има ефект свалянето на 1 кгПървоначално написано от sladkish_14
![]()
Не знам...аз още въобще не съм гладна, но да видим довечера на кантара какво ще стане!![]()
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Здравейте момичета!Как върви диетата!Аз все още не съм се предалаДосега съм пила само вода,но като изл мисля ч кафенце да пийна и след това пак водицаа.А утре само на плодове или салатки и мисля даже от вторник да започна Японското чудо или диетата на Боряна
Ами сега се притеглих на кантара свалила съм 2 кг и половина...Честно казано, очаквах по-малко!Така че мога да заявя, че съм доволна!![]()
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Малеее,браво на теб!Аз съм неразположена и може би заради това,кантара неотчита разликаПоне се надявам де да е затова хаха
Ами сега се притеглих на кантара свалила съм 2 кг и половина...Честно казано, очаквах по-малко!Така че мога да заявя, че съм доволна!
Оле т'ва суперза жалост аз не можах да спазя ...kittenella Дай си скайп да си пишем
![]()
Този месец не успях да я направя диетата,но Септември ще я направя 1денНякой ще каже ли кой ден се пада Лунната тогава?
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
http://lunaf.com/bulgarian/fazi-na-l...kalendar-2011/ Тук пише кога са фазите на луната през цялата година и от колко часа започват...Надявам се, да съм помогнала!Първоначално написано от Yankee
![]()
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Здравейте отново!На 29 Август има новолуние...кой иска да правим диетата заедно?
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Мм азОт колко часа е ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
На 29 от 06:05 часа, с други думи вечерта в неделя някакъв плод може би и на другия ден нищо...после се яде във вторник чак
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Навита съмЗащото се каня всеки път и все нещо се обърква
![]()
Супер. Още някой ?![]()
Еееее, супер!Та да видим какво ще става!![]()
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
+ още един човек.. но като се има в предвид нищо... наистина ли нищо не се яде за тези дни![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Ами, то не са дни ами са 24 часа, в които е позволено да пиеш само вода и чай.
а през другото време- леки храни и плодове? или пак не съм разбрала правилноПървоначално написано от katii
![]()
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Мм докато я правиш си само на вода и чай, а след като свърши диетата започни с по-леки храни![]()
Също така може и да си правиш фрешове, чай...може и кафе, но в нито един от случаите никаква захар или подсладителиПървоначално написано от FreshJuice
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
на 29 ще я правя за 3ти път, а относно храните след диетата може да си ядеш всичко стига да не прекаляваш
Throw your soul through every open door
Count your blessings to find what you look for
Turn my sorrow into treasured gold
You pay me back in kind and reap just what you sow