- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странно
Хай на всички![]()
![]()
Мм, с моя приятел ходим вече от 2 месецаи той ми казва, че адски много държи на мен, че ме обича и тн.н. Гу6каме се, целуваме се.... общо взето к'во ли не правим.
Обаче когато повдигна въпроса, че искам да го направим, той ме срязва със следните думи: виж, страшно много държа на теб, обичам те, обаче ще е много прибързано, ако го направим толкова рано..... Казва ми, че 1-во иска да си изградим сериозна връзка, базирана на несексуалните отношения, а чак след това вече би го направил. Дори ми каза, че за него т'ва ще е подигравка спрямо мен, ако го направим.
Супер странно ми е. Разбирам момиче да отказва на момче, ама момче на момиче. Вие какво мислите по-въпроса?
Може да е девствен и да се притеснява от първия път.
Може и да е гей под прикритие.
И аз мисля, че най-вероятно е девствен. Просто още ти няма досатъчно доверие, особено ако ще му е за първи път. Не прибързвай, ще видиш че той сам ще си поиска и ще намекне... А и да не го направи, смятам, че ако ви е здрава връзката сама ще усетиш кога и той е готов.![]()
![]()
![]()
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
+1Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
Много генерални заключения вадите. И на мен въобще няма да ми е приятно, ако някой ми отказва секс, ама... гей или девствен?
Ама той девствен ли е наистина?![]()
мда, девствен е![]()
Десятка![]()
Сега, ако се окаже, че е и с микропенис...Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от Me4encety
![]()
Поговорете за това дали няма някаква основателна причина да не иска. Все пак трябва да консумирате любовта си, така да се изразя...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от Sh@d0w
Въй как хлебим човека тука![]()
![]()
![]()
PWND направо.
Онтопик : Не ги слушай тия тука, те обичат да си правят ташак!![]()
![]()
Момчето се притеснява сигурно. Поговорете пак след време на тая тема. Засега просто се гушкайте и си търкайте половите органи.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Сиг не може да го вдигне![]()
Или е гей![]()
I can’t live in a fairytale of lies.
And I can’t hide from the feeling cause it’s right.
And I go faster and faster and faster and faster for love.
And I can’t live in a fairytale of lies.
На колко сте?
П.С - Ехх вие пък и вие, правете си еб*вки с момчето..
То може да няма никакви проблеми, но наистина да е влюбен и да държи на нея, аз не виждам нищо лошо и притеснително в това, което й е казал. Напротив трябва да се радва, че е попаднала на такова момче. То е бол с такива, които са девствени ама не отказват да спят с някоя още на първия месец, така че..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Те че не отказват не отказват, че даже си просят още след 3-тия ден.Първоначално написано от sladkish_14
Наистина радвай се , че си с такова момче! Къде ще намериш пич дето няма да иска да те наебе след 1-вата седмица.
1 на милион са. Дръж си го,пази си го. И не го пришпорвай сега. Като не ще - не ще!![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Мился че е жена и го/я е срам да ти признае.Но,най-вероятно,както колегите казаха - микропенис,честито.Първоначално написано от Redrose131
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Виж сега..
Някой ден му се обади и го извикай да дойде у вас (издебни ден, в който родителите ти ги няма). Появи му се гола..
Ако изпищи и уплашено избяга го зарежи.. или си смени пола.![]()