- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хип хоп танци в Русе
Здравейте ! Аз съм от Русе и много искам да се запиша на хип хоп танци ако някой знае каде моляви да ми кажеПлс много искам да се запиша но незнам кадеее ....
![]()
![]()
))
В русе скоро мисля че щяха да отворят Център за Хип-Хоп танци но като им гледах в клиповете танците им,не ми хареса пълни аматьори.Първоначално написано от LiGLat1
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
Ти сигурно си ПРО. Нали така кюмюрче, на кожичката се въртишПървоначално написано от dreme_mi_kopelle
Raise your fist!
hahaa tva be6e gruboПървоначално написано от MostHated
![]()
Is everybody going crazy?!?
Не ме съмнява, че си по-добър.Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
![]()
Бтв: Да използвам темата (сори). Търся къде в София имат студио Sleepwalkingz.
Е, нема как да та ти хареса. Ти си много вещ в османския дръм енд бейс.Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
![]()
Като съм казал че не ми харесват каде сте видяли да съм писал че танцувам по добре от тях.Не танцувам а за тея от селкия център дето уж танцуват истински само уса чернокожите могат да танцуват Хип-Хоп.И имайте уважение към авторката на мен не ми пречи че ме оббиждате достатъчно съм голям та да ви се ловя видял съм повече от вас и нямам намерение да ви се ловя но като искате да пускате обиди по мой адрес направете си една тема,а не да спамите по чуждите.
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
Някой има ли информация от русе кога е тва скоро и дали наистина ще се отвори такъв център.Ако някой знае да даде повече информация.
The Center ще отварят зала в русе много скоро..
www.csdance.net е сайта им.![]()
Аз чух, че в "Мираж" имало школа за хип-хоп танци.. И аз се интересувам за хип-хоп танци и съм от Русе![]()
![]()
Първоначално написано от Forest_girl
+1
My Life--------
-----My choice
-------- ;]] ---
И аз препоръчвам The Center
Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!