- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странно
Здравейте. Девствена съм и онази вечер приятелят ми си вкара пръста в мен . много ме болеше, но търпях. На следващият ден видях, че имам някакво течение. кафеникаво е. нэ на какво се дължи. да не би да е от това като си е вкарвал пръста, понеже много ме болеше? Някой имал ли е подобно нещо ?
Може да ти е скъсал химена.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не трябва ли попринцип ако е скъсал химена да тече кръв, а не кафеникаво течение. и то не тече постоянно беше спряло за малко и днес като отидох пак при приятеля ми и като си вкара пръста в мен не болеше като оня ден, но после в нас видях че пак е е тръгнало течението.Първоначално написано от SisiStrange
На твое място бих отишла на гинеколог, ако не размине до ден-2.Първоначално написано от Pinkangel0722
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Кажи на приятеля ти да си изреже ноктите.
Аз съм на 16 и половина и ще трябва да скрия от майка ми за гинеколога, а там ще искат акт за раждане, а майка ми е скрила моя. Навсякъде ли искат акт за раждане?Първоначално написано от SisiStrange
Не.Аз не мисля, че някъде въобще искат. На моя гинеколог даже лична карта не му показах.
Абе не бързай.
Може наистина да те е одрал леко, както каза Сенчо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
мда, най-вероятно те е одрал лекичко, ако не размине до 2-3 дни отиди на гинеколог, но според мен ще мине
Ами то по едно време усетих, че нещо ме жулеше, а днес бях по навлажнена и за това не ме боля толкова. Може и да е ме е одрал ддзн притеснявам сеПървоначално написано от SisiStrange
Споко тогава.Първоначално написано от Pinkangel0722
![]()
Щом не си била и достатъчно влажна и си усетила дискомфорт, значи наистина те е одрал.
ПП. 10 точки за тебе, Сенчо.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Първоначално написано от Pinkangel0722
Да не ти е бръкнал в гъза ?![]()
![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Кафеникаво (ако наистина е такова).. не е на добре. И защо по дяволите, след като си получила такова течение, отиваш пак "да ти бърка".
Първоначално написано от therichbitch
Да бе и аз това се зачудих, като прочетох коментарите..
Трай си малко, като имаш проблем, все едно другата седмица няма да те 'бърка'.. Всички ти казаха - изчакай няколко дни и ако продължава отиваш на лекар (и гледай през това време да не те 'бърка', за да не си навлечеш по-големи 'проблеми'..)
Гинеколозите не искат нито лични карти, нито актове за раждане. Да не отиваш в РПУ-то бе?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Кажи му да си изреже ноктите и да ги запили с пила за нокти! И се кротни за няколко дни без да ти бърка, поне докато не отмине течението.
Първоначално написано от norain
хаха и аз тва си помислих....кафеникаво вика![]()
Какви актове за раждане беПървоначално написано от Pinkangel0722
.. Аз от както станах на 13 ходя на генеколог сама, и никога не са ми искали нищо такова. Отиваш и си записваш час в някоя клиника (частна по-добре, защото са по-хубави) и готово
.
ДА си изреже ноктите приятеляти и ще мине![]()
кой ще ти иска акт за раждане?!?!?!??!?!?! отиваш при личния лекар, дава ти направление за гинеколог и така... никой няма да ти иска акт за раждане, лична карта, шофьорска книжка, документ за съществуване. заминавай на лекар, не можеш да получиш нужната помощ от някакъв форум!Първоначално написано от Pinkangel0722
това с лекаря е добра идея ама ако можеш да си го позволиш отивай директно, не през личния за направление, шото може да звънне на ваште ЕВЕНТОАЛНО![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98