- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя????
Значи аз съм на 16 и си хар едно момиче което е много срамежливо и неиска да тръгнеме по куб причини а на мен само една прегрутка от нея ще ме зарадва а пък имам един приятел които е би и ме харесва много ама МНОГО и той както мен с момичето една целувка да му дам и ще е на седмото небе но незнам ко да права щот аз се чуствам гадно зарад момичето и той така зарад мене а аз неси падам по момчето но неискам да го нараня но пуккк ...... нз ко да права помогнете!!![]()
![]()
Избери момичето. Ще имаш поне нормална връзка с нея.
И правете тройки с момчето.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И бонус към сичко това найдобрата приятлека на момичето което харесвам говори лоши неща за мене щот ме харесва а аз нея не........
И аз така.. да не говорим за липсващите запетаи....Първоначално написано от leadyflame
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
хахахахахаха какво да правя ?
самоубии се, и на двамата ще им е по-добре без теб
+1000000Първоначално написано от Sh@d0w
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
ми просто отбягвай момчето или му кажи ясно и точно че не го харесваш ... и обратното за момичето ... айде успех с куП проблемите които имаш ..![]()
RLY
кво да направиш че те харесва момчето...не си гей (нали ) просто бъди по открит с момичето и...така успех
novasum![]()
nirvana13![]()
купи си едно букварче, душицо, вместо да мислиш за "прегрутки".
Той тоз май гей ве,миналата тема пита може ли да има любов м/у момче и друго момче о.0 то и по ника му си личи Би-Бой
Нещо намирисва!![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
писал сам заради тоя въпрос а би не като бисексуален ами като bee I boyПървоначално написано от AnzaRe
От 'това' разбрах само че не си грамотен.Какъвто и да ти е проблема - оправяй се сам,не ме интересуваш.Умри в помия.Първоначално написано от biBoy
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Имам въпрос ..
Едно момче ме харесва, а аз него не. Имам си приятелка от 2 години и много се обичаме. Е ? Гей ли съм ?
Не пуска ли ти тема да питаш дали е нормално да харесваш момчета![]()
Брях,брях
Какво да правиш?Научи се на БДС и къде се слагат запетайки и си припомни уроците от 1ви-2ри клас.
ми просто отбягвай момчето или му кажи ясно и точно че не го харесваш ... и обратното за момичето ... айде успех с куП проблемите които имаш .. Smile
Това е най-доброто решение според мен,но няма гаранция,че няма да нараниш чувствата на момчето.
само аз ли не разбрах нищо?![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ти сии якооо див братоо! Якоо хахаПървоначално написано от Verminaard
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Вижте му никааа бе бате "biBoy" тва според тебе Би от какво идва от Бицепс ли? Или от Бисекслуално Момче.. ах.. само го питате дали не е гей еми той е и 2те.. ц ц цПървоначално написано от Zarity
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Използвай Google,има куБ думи с "би" в началото.Първоначално написано от IceColDmaN
Ex:
BIlla
BItcomet
BItefight
BIvol
BIlki,etc,etc.
P.S BilkiBoy ftw.