- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?? HELP PLS!!
Значи аз съм на 13 и излизах с едно момче на 20. В началото не правихме почти нищо , но после започнахме да се разхождаме.. целуваме , прегръщаме,,, и така горе-долу 1/2 година. Но след известно време идва и ми казва че искал по-голяма. На мен ми стана много гадно отначало защото ми твърдеше че ме обичал и някви такива. след като скъсахме пак се засичахме навънка и го виждам че ме гледа и като го погледна и аз се прави че се едно не ме познава и не ме вижда. И така.. заминах за Гърция и бях там месец и нещо и почти го бях забравила. Като си дойдох само ме търсеше по телефона и ме караше да излизаме.. да ходим да бягаме заедно и по кафенца.. даже каза че ме сложил в безплатните си минути в телефона. Та въпроса ми е дали е възможно пак да иска да се виждаме и да ходим?? Аз го харесвам малко. Какво да правя? Извинявам се за грешките и ви благодаря предварително ! :*
~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3
Малка си още,не се занимавай с глупости.
Иска секс и голямата, която си е набелязал, не му е пуснала.
Нормално да иска по-голяма. Та ти си на 13, а той на 20... лол.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако каже някои на полицията и ако е истинска тая история ще гние в затвора бая време тъкаче несе занимавай с него да нямате и двамата проблеми..
Я, бегай на криеница да играйкаш![]()
"Аз го харесвам малко?!" Не мила... така и така тъкмо си го била забравила.. не се връщай назад. Смисъл, лично моето мнение е, че няма да се получи, а и тая голяма разлика..
Иска да се виждате с намерението да ти продупчи билета.
имате прекалено голяма разлика в годините, не се занимавай с него
и какво като е на 13 аз съм на 15 а приятеля ми е на 21 ии вс е съвсем нормално!! ......
по темата: недей да се връщаш при него иска само СЕКС !!! нищо друго!!
има разлика да м/у тва да си на 13 и на 15, в периода 12-17 годишна възраст човек се променя не веднъж и израства.. затова тяхната разлика е прекалено голяма, вярно, че момчетата се развиват по-бавно, ама все пак..Първоначално написано от slunchoobs
е да, но някой каза че разликата им била голяма щели да го вкарат в затвора и т.н казвам просто че разликата нее е чак токова голямаПървоначално написано от elysunny
А ти да си чувал до колко години,даден човек се смята за малолетен и че е наказуемо да се занимаваш с малолетни?Първоначално написано от slunchoobs
ами могат да го вкарат в затвора да, в България едва ли ще се случи, но си е "против закона"
Тегли му майната![]()
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Първоначално написано от Sh@d0w
мм да чувала съм .. ии съм момиче не ми пиши в мъжки род ......... аа представиси тя го обича ко да пр тогава заради ттъпите куки да не е с него ли кво
Да обърках се от аватара ти че си момчеПървоначално написано от slunchoobs
![]()
Та на 13 години много знае тя какво харесва,именно затова под 14 години се водиш малолетен,защото всеки 20 годишен батко с пари кола и лъскави дрешки може да те манипулира.
Got the point?
Разликата ви в годините е прекалено голяма. А и след като един път си го забравила недей се връща назаде! Единствената ( според мен ) причина е да започне пак да те търси, е че с тая по голямата не са се получили нещата, а на нашият човек му се е доебало.
мм да така си е , но зависи далии е някоя тъпа и доверчива .... на нейните години ходех с момчета до 17 г. а тя търгнала да са занимаава с 20 годишниПървоначално написано от Sh@d0w
не се занимавай с глупости
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Мне.. по това, което е написала си правя извод, че определено не го обича. Да го оставя да си търси големи какички дето да му пускат.Първоначално написано от slunchoobs
![]()
Първоначално написано от biBoy
![]()
![]()
![]()
Приличаш ми на мъжкия вариант на блескавотокотенце....![]()
Спри да пишеш глупави коментари,plz.