- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?? HELP PLS!!
Не го харесваш,просто ти е кеф той да ти ходи по гъза и да се разхождаш с 20годишен.
хахахах на 13 и на 20 намери си друг по-добре ;]
Не се занимавай с този, иначе пак ще страдаш
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Не се занимавай с него. Та ти още не знаеш какво изпитваш към него,а си тръгнала да обясняваш глупости. Я не му обръщай внимание. Тази огромна разлика във възрастта ви - просто..... нямам думи.
А понякога просто се чудя какво ще търси едно 20 годишно момче в 13 годишно дете ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Според мен е по - добре да не гледаш назад, а да си намериш някой, който е на твоята възраст и се интересува от същите неща като теб... От личен опит ти го казвам, остави миналото да е такова, иначе ще има много да си патиш от такива връзки
![]()
На тая възраст и ти не знаеш какво искаш. Приеми факта, че разликата е такава, че ти си просто едно дете, а той е мъж. На неговата възраст момичетата не му обръщат внимание и се занимава с по-малки, в случая с теб, за да ти продупчи билета, както казаха преди мен. А и щом си го забравила няма смисъл да се връщаш на старото дередже.
По-горе го казаха:той е на 20 и иска секс,но ти не си му го дала.Затова си е тръгнал.Сего се връща с надеждата,че си си решила да му го дадеш.Ще му пуснеш ли?Не мисля,че си готова.Затова не се връщай при него,освен ако не искаш всичко между вас да се повтори,потрети...
Е много странно как всички обляха тоя тип, без да го познават. Ти най-добре го познаваш, тъй че сама си преценяй дали иска кекс или да . Ква е гаранцията, че като си хване 16 годишен ще и се размине дупченето на билетО?![]()
Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.
Според теб един 20 годишен мъж какво общо може да има с 13 годишно дете? Най-вероятно тия на неговата възраст не му се връзват и се занимава с деца. В случая с какичката не са се получили нещата както той ги е искал и иска да се върне при авторката, като очаква нов резултат.
Сам е казал, че иска по-голяма.
Не знаех, че годините правят момчето - мъжиначе би треало да си седи на дупето девойката, ама желанията трудно се контролират
, особено в тази крехка възраст. А и откъде сте сигурни, че е бил с другата само заради секса? Може да е искал да направи някаква съпоставка между двете, знам ли. Пък и през тая половин година заедно, кво му е пречело да и изневерява и да е с нея? Вие набързо го осъдихте. Хипотези има много, но ние можем само да гадаем. Има момчета на 20 и момчета на 20, тъй че е доста относително, а и авторката не е споменала нещо конкретно.
Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.
Всеки е с различна гледна точка, но да и ти си прав.
До авторката: Пак ще се повторя, но щом си го забравила вече, не се връщай назад.