.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Пудра или фон дьо тен

Кое е ползвате вие и препоръчвате? Запушва ли порите?
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Пудрата.Въпреки,че и двете са вредни.

Въпреки че пудрата предпазва лицето от мръсотията от улицата, тя запушва порите и по този начин лицето не може да диша..фон дьо тена е по-малко вреден, но в никакъв случай не забравяй да го изчистиш от лицето си когато се приереш!

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    и двете са вредни но ги използвам

ФДТ Да запушват малко или много порите,но фон дио тена по-малко... плюс това има доста фдт,които са антибактериялни и са медицинска козметика и дори се препоръчва да се слага за да предпазва кожата от замърсяването навън

Мега фен Аватара на mynichka
    Пудрата запушва повече порите и изобщо не е препоръчително да се ползва!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Виж сега от гледна точка на добрия грим трябва и двете да се слагат
    В такъв случай обаче трябва много да се подбира козметиката, защото на днешно време има много продукти, които са направени специално за проблемна кожа. Има например фон-дьо-тени, които не запушват порите и дори са полезни, защото съдържат слънцезащитен фактор, който предпазва кожата от uv-лъчите. Така че стига да си подбрала добре козметиката си не би трябвало тя да ти навреди и ти да се притесняваш.

Нито едното. Слагам си само коректор - в малки количества.
    Женско !

Ползвам фон дьо тен и на тоя етап ми е трудно да повярвам, че мога и без него. Запушва порите, вероятно, само дето при мен досега не се е получавал такъв ефект, даже по-скоро лицето ми се изчисти в сравнение с периода, в който не ползвах. Само пудра - категорично не. Не знам дали е от вида, марката или начина, по който различните момичета нанасят пудрата, но не съм видяла нито една девойка, която да не изглежда все едно се е гмурнала в чувал с брашно, когато е само с пудра и нищо друго. И наистина от гледна точка на правилното гримиране, за да ти е завършен гримът е добре да слагаш и пудра, и фон дьо тен, понеже едното премахва лъщенето, а другото изравнява тена.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Аз ползвам и двете.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Лятото използвам само пудра. Не ми запушва порите, стои супер естествено, има си слънцезащитен фактор и много си я обичам. На Clinique.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Аз ползвам и двете.
    +1

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Аз ползвам и двете.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ползвам фон дьо тен и на тоя етап ми е трудно да повярвам, че мога и без него. Запушва порите, вероятно, само дето при мен досега не се е получавал такъв ефект, даже по-скоро лицето ми се изчисти в сравнение с периода, в който не ползвах. Само пудра - категорично не. Не знам дали е от вида, марката или начина, по който различните момичета нанасят пудрата, но не съм видяла нито една девойка, която да не изглежда все едно се е гмурнала в чувал с брашно, когато е само с пудра и нищо друго. И наистина от гледна точка на правилното гримиране, за да ти е завършен гримът е добре да слагаш и пудра, и фон дьо тен, понеже едното премахва лъщенето, а другото изравнява тена.
    Абсолютно.

Обаче не знам кой ви е казал, че фон-дьо-тен-ът запушва порите, това го мислеха преди 10 години. Всъщност, той предпазва лицето от мръсотията, явява се като преграда между кожата и нея.
    Само пудра не ми харесва, прекалено много ми очертава мъхчетата по лицето, не знам как да го обясня.
    Аз използвам и двете.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Не е точно така. На мен лично фон-дьо-тен ми е запушвал порите. Предпазва от мръсотията, да, но мойте наблюдения са, че почти всеки фон-дьо-тен ги запушва. Например, никога не можеш да изчистиш фон дьо тена до степен "перфектно" и през деня порите са затворени и свити, но вечерта кожата се регенерира и порите се отварят и недобре почистения фон-дьо-тен попада в порите и по този начин ги запушва.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

anonymous708973
    Guest
    Е, как не може перфектно? Тоник/Лосион за триене на грим по цялото лице и си пърфект. Мини после с една бяла кърпичка да видиш, че нищо няма.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Има, винаги остава по нещичко, то не се вижда, но си остава. Малко, но е достатъчно, за да запуши порите.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си