Мъж на средна възраст влиза в публичен дом и казва на управителя :
"Имам много извратено желание"
Той му отговаря ,че от 20 години държи публичният дом и нищо не би го учудило.
"Добре тогава "- отговорил мъжът." Искам да ми намерите 10 петгодишни момченца с ей такива големи и румени бузи и да ми ги облечете в моряшки ризи"
Нещо щракнало в главата на управителят и той отказал
"Вижте какво - аз съм милиардер и отдавна съм се наситил на обичайните неща в живота. Ето ви празен чек и визитката ми ,ако размислите"

След 10 дена управителят все пак звъннал на бизнесмена и му казал ,че 10-те пет годишни момченца с големи румени бузи са при него и ,когато иска да дойде. Милиардерът отвърнал ,че до няколко часа ще дойде. СЛед 2 часа дошъл и управителят бил любопитен какво ще прави човека с облечените в моряшки ризи момченца. За негов ужас изведнъж той извадил голям касапски нож и почнал да ги коли ,кълца и разпарчетосва....Убил едно ,две ,три ....Най-накрая управителят успял да влезе точно преди да заколи и 10-тото момченце ,взел му ножа и му изкрещял "Абе ти в час ли си ,за какво ги убиваш?"
Той гневно извикал:

"АБЕ НЕ ВИЖДАШ ЛИ В МОМЕНТА ЗАДНИКА НА ПОСЛЕДНОТО ЧАВЕ КАК СЕ Е СТЕГНАЛ БЕ ?"

Немски концлагер. Стои немски офицер и наблюдава как водят концлагеристите към газовата камера. Към него се приближава един от пленените:
- Другарю групенфюрер, аз отивам в камерата, а имам едно малко кученце. Ако го оставя само, то ще умре. Може ли, да го взема с мен?
Фашистът го поглежда с отвращение и казва:
- Вземи го, садист такъв…

Сетих се за следния за цигани :
Богато семейство мутри. Синът празнува 20-ти рожден ден - преситен от всичко - пари, коли, жени се чуди какво да си поиска и накрая казал на баща си - искам 20 обесени циганина.
На другия ден се събужда , отваря прозореца и гледа - на дървото 20 циганина висят , само единия нещо си мърда устата. Учудил се рождения , докарал стълбата , качва се приближава ухо и чул как циганина шепти едва едва:
Хепи бъртдей, чакара рака га да так так

Темата вече е за политически некоректни вицове. Фейспалмираните с ютия да се мажат с крем здраве и да се радват на новия си външен вид!