Не се чувствах притеснен..и така де не бях притеснен и все пак не ми стана още по гадното е че ми се случва за пръв път) и с нея за пръв път бях де..
Кво кво??? Я пак, че нищо се не разбира.
Бил е с мацката за първи път и не му е станало.
Това, че си си мислил, че не се притесняваш, не означава, че не е било така в действителност.
Споко, пробвайте още няколко пъти и напрежението ще си отиде.
Само не го взимай навътре тоя гаф.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Не му е станало , въпреки че не е бил притеснен! Може би от това,че е било за пръв път ,нещо си се пренавил ли , ддз ...![]()
maDamn
Край,повреден си.За цял живот всички скритом ще ти се смеят зад гърба и ще бъдеш известен като 'пича де не можа да го дигне,не направи сефтето и си остана жена на пипнал до гроб'.
Сори,пич,преебан си.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Просто не ми стана.. ?! за пръв път ми се случва подобно нещо чак се сдухах а тя оачкваше нещо съвсем друго...
Мерси, че ме светнахте.
Иначе да и аз мисля, че е от притеснение всичко. Отпусни се, по продължителна любовна игра да има![]()
На едно друго ниво е било притеснението ти от там се е получило и това с времето ще мине.
Това не променя факта, че или си бил притеснен от изпълнението или има други външни причини.
Нали каза, че си бил за първи път с нея? Това казах и аз, а не че ти е било първия път.Първоначално написано от realpain
Значи и други пъти не си успявал да го дигнеш.Леле...по-зле е положението от колкото мислех.Бегай на доктор да ти даде сиропче.Първоначално написано от realpain
Sanity is for the weak
Най обичам чуждите фалове.
Погледнах без да искам мнението на Verminaard и да ти кажа - право е момчето. Ходи да ти го дигне лекар, че иначе..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ааа,значи без да искаш ми четеш мненията?!Край,засегнах се!Първоначално написано от sladkish_14
![]()
Sanity is for the weak
Не бе пич кви сте такива невменяеми неможете ли да четете .. ?! за пръв път ми се случва за това ми е странно .. КВО САМО СИ ТУРПАТЕ ТУКА ЧЕ СТЕ ПИСАЛИ И СТЕ АКТИВНИ ВЪВ ФОРУМА ЗАЕБИ ТАЯ РАБОТАХА ХАХА
Кой си ти бре?Я недей да спамиш!Тука обсъждаме импотентността на едно невинно момче!Първоначално написано от realpain
Даже и седнал на невменяеми да обижда,ааааааа!
Sanity is for the weak
Аре стига бе.. утре какво, ще направиш тема, че си си бръкнал в носа, ама нямало сопол вътре???
Това не е фейсбуук, че да си Ъпдейтвате статуса, дали сте го дигнали днес или не.. като ти се е случило, голяма работа. На всеки се случва, рано или късно. Deal with it.![]()
Представяш ли си? И то това е автора. Как не го е срам да си пише в тематаПървоначално написано от Verminaard
![]()
![]()