- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Тъпите" жени
Мислите ли, че мъжете харесват повече тъпите жени и под тъпи нямам в предвид прости, без култура, да не знаят елементарни неща или да тр. да им обясняваш нещо по 100 пъти, за да разберат и тнт., а просто да се правят на тъпи, смисъл излизала съм с мъже, които се инт от различни неща и просто с голям ентусиазъм ти разказват нещо за риболова, фотографията или там квото им е хобито и ти тр да ги слушаш с инт, да се впечатляваш и да възприемаш това, което ти казват като неуспорим факт.
В момента има един такъв дето просто излизаме, още нищо нали ама и той така му харесва да ме учи едва ли не и е мн доволен някък, просто му личи, че си прекарва добре с мене, обяснява ми разни неща постоянно, от вр на вр и аз вмъквам по нещо или някой въпрос и така той е щастлив...и реших да си направя експеримент с него, започна той да ми говори за едни снимки, обаче аз знаех как са направени, по каква технология и го казах това,обясних кое как, при което той направо му пролича такова, че му стана тъпо или не знам точно кво ама при всички случаи не му стана приятно...
И така не мога да разбера, аз ли си втълпявам или просто наистина е така?
Не харесвам прости пръчки![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ами и така да е.
Простите жени харесват богати мъже.
ПАРАДОКС
Да, определено. Дори мъжът да е що- годе умен, пак ще предпочете някоя, която не е много изявена в интелектуално отношение, иначе се комплексират. Не си говорим за крайности, разбира се- никой интелигентен мъж няма да иска да е с куха лейка, но няма да иска и да е с голямата умница. А за простите- те там всички се харесват помежду си.
^брех ,как ги чаткаш тия неща ... много оборотни в тоя форум напоследък
Абе щом харесват богати мъже, не са никак прости според менеПървоначално написано от w0sh
![]()
Мъжете попринцип искат да са над жената във всяко отношение и често се стига до избор на куха лейка..., но има различни мъже.
Интелектуалното ниво на мъжа зависи до голяма степен от жената до него.
Аз например харесвам жени с характер.
Тва, че ти се прави на тъпа, не значи, че е без характер...според мен вие самите искате в дадени ситуации да чувствате надмощие някакво и става на вашата...
Ауу ауу ау - страшно повърхностно мнение - не, че се заяждам просто найстина е такова!Само слаб мъж може да иска да е над жената! - аз примерно искам да сме на едно ниво само слабия иска да се чувства силен, като е повече от една жена.. Отделно интелектуалното ниво на мъжа си зависи само и единствено от негоПървоначално написано от Joniwut
Боже коя е тая жена която ще те направи по-умен? Няма такава или си умен или не си това е и всеки сам избира никой не се ражда тъп или умен - всеки просто по различен начин проявява свободата си
![]()
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Първоначално написано от DontSpeak
Определено в дадени моменти искаме да чувстваме пълно надмощие и хитрите жени използват това доста добре.
Общо взето жените сте изключително хитри щом става въпрос за интересите ви, но понякога удряте на камък.
А относно характера, има разлика от характер до характер. - Характер на умна жена и характер на кифла са съвсем различни неща.
Е така и трябва да бъде - мъжът води и жената следва!Първоначално написано от DontSpeak
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Първоначално написано от IceColDmaN
Очевадно не си разбрал/а какво съм написал+ това има едно допълнение "но има различни мъже".
Относно интелектуалното ниво на мъжа исках да кажа, че мъж с високо интелектуално ниво няма да избере по-ниско интелектуална жена, не си подхождат. А ти извади някакъв велик смисъл, че жената ще прави мъжа по-умен...Ако не си сигурен/а какво е написано прочети го няколко пъти, после го коментирай и слагай етикети!
Предполагах подобни отг. от мъжката страна, но защо за бога се получава това разминаване...не твърдя, че всички са така, но една огромна част от мъжете, с които съм се срещала в последно време са точно така,и не говоря момчета по на 18, а мъже 24-32 г.... колкото по на изумена се правя като ми съобщят нещо инт, което съм чувала по принцип, толкова повече започват да ме харесват и да ми се радват?! WTF?!
Това си е садизъм...слагаш всички под общ знаменател...Първоначално написано от DontSpeak
Има различни хора, различни мъже, различни жени, различни ситуации, различни обстоятелства, различни причини!
Първоначално написано от DontSpeak
![]()
![]()
![]()
Успех с търсенето на желаната стока!
Човек подава прът, отхапват му ръката...
Мм баш съм си разбрал - просто определено няма как като си написал неясно нещата да се разбере нещо!Погледни само - Интелектуалното ниво на мъжа зависи до голяма степен от жената до него.Излиза, че колко умен е мъжа - това зависи от жената до него - ако е без жена - ще е безнаденждено тъп, ако е с тъпа жена - ще е тъп и тн.. така, че не аз не съм разбрал а ти не си написал така нещата, че да бъдат разбраниПървоначално написано от Joniwut
! И относно "великата" ми мисъл - нарочно я написах - да видиш как изглежда написаното от теб и как се разбира
! Сега вече във втория пост те разбирам
но от първия едвали някой щеше да разбере друго
И етикети не слагам - просто на черното не казвам бяло - както и обратното!
П.С. Не се заяждам!
Зависи за какво ги искат.Едва ли искат тъпачка за сериозна връзка.
Ама айде мъжете да се изкажат де![]()
Брях,брях
Защо пък да е задължително да се правиш на тъпа по дадена тема?
Различните хора разбират от различни неща.
Сигурно на моя му изглеждам яко тъпа, когато стане въпрос за физика или компютри (защото там съм гола вода), но пък това не ми пречи да го бия по точки в биологията, примерно, където пък той не разбира почти нищо. И двамата можем преспокойно да си обясняваме надълго и нашироко без кой да е от нас да "превъзхожда" над другия. Много глупаво ми се види това.
И като не се правиш на идиот, а се заслушваш в туй онуй, научаваш по нещо ново.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мне.. не мисля, че харесват тъпи, както казваш. (но винаги има и изключения)Просто искат да са по-глупави от тях. Т.е да са интелигентни и с тях да може да се разговаря на много теми, но не е да са по-интелигентни от тях. Абее мъжете по принцип обичат да превъзхождат жените
![]()
Така е, няма мъж, който да иска жената до него да го превъзхожда в интелектуално отношение. Та даже и по- глупавите..Първоначално написано от BumpyRide