.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

безполезно е.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Ето- и аз ти казвам, че нямаш достатъчно представителна извадка, с помощта на която да можеш да направиш каквито и да било заключения.(казвам го по твоята логика
    Nvm, не знам защо си решил, че трябва да се убеждаваме тука. Всеки си има мнение и то само по себе си няма да промени нищо в реалната ситуация. Един вижда нещата по един начин, друг- по друг, но това не променя начина, по който те стоят.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Самия факт, че светкавично огранчавате хората в разни терминчета като "комплекси" и разгадавате основата на мисленето им не ми се нрави. Ти си имай мнението, споделяй го, но бъди отворена към това, че човекът може да се различава по много параграфи, (дори във собственото виждане за себе си.

Аз ни най-малко не съм се обидил от вашите теории и очевидна философия на сексизъм, но тя няма да ви донесе нищо добро, освен прибързани решения.

и last.fm-ец

anonymous708973
    Guest
    Ние разгадаваме основата на мисленето?
    Ти си този, който нарече нечие мислене плоско.

Да, естествено, че е комплекс мъжът да иска тъпа жена, за да изпъква. То просто ВОНИ на комплекс.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Аз не му търся основите. Да се връщам ли назад в постовете за цитати или можеш сама да го сториш?

и last.fm-ец

Ние обсъждаме практиката на обичайното мъжко поведение. Това е емпиричен опит с дразнещи резултати и равносметки. Доста мъже не обичат да си по-умна от тях или умна колкото тях.
    Или айде, не умна, ами да кажем интелигентна, защото има разлика.

Необяснимо, но факт.
    По-рядко се срещат хора, които не изпитват остра нужда да "водят", а жената "да ги следва". Или да учат.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Пропилях близо 5 минути с надеждата да прочета нещо стойностно. Уви ,загуба на време си беше.

Евала на w0sh ,ако не друго. Само не разбирам какво се опитваш да постигнеш - излез с гълъбите да спориш - шансът за успех е по-висок.

Тъпите хора се събират със себеподобни. Ограничените - също. Ако мъжете около вас ви мислят за идиотки ,то това говори повече за вас ,отколкото за мъжката част от населението. Постовете ви потвърждават твърдението ми.

Град
    Sofia
    Къде прочете, че някого го мислят за идиот?!
    Фактът, че даваш такива класификации, говори по- красноречиво за твоя, отколкото за нечий друг мозъчен капацитет.

Т'ва момче, с което излизаш, не те ли дразни, авторке? Питам от чисто любопитство.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Т'ва момче, с което излизаш, не те ли дразни, авторке? Питам от чисто любопитство.
    Ами честно казано не ме дразни, просто от време на време се измарям от целия този поток от информация...и от това, че постоянно тр да се впечатлчвам или да задавам някакви въпроси и тнт...

Град
    Sofia
    Трябва да задаваш въпроси??
    Момиче, не се прави на куха, за да му се харесаш> Той ако е момче/мъж на място, и така ще те харесва.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Трябва да задаваш въпроси??
    Момиче, не се прави на куха, за да му се харесаш> Той ако е момче/мъж на място, и така ще те харесва.
    Не го правя, за да му се харесам или поне не само заради това, а просто за да има диалог някакъв, не върви да ми обяснчва нещо и аз само да да аха ясно?! , защото пък само да стоиш така и да гледаш като теле в железница ми се струва още по-лош вариант...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: "Тъпите" жени

Цитирай Първоначално написано от DontSpeak
    Мислите ли, че мъжете харесват повече тъпите жени и под тъпи нямам в предвид прости, без култура, да не знаят елементарни неща или да тр. да им обясняваш нещо по 100 пъти, за да разберат и тнт., а просто да се правят на тъпи, смисъл излизала съм с мъже, които се инт от различни неща и просто с голям ентусиазъм ти разказват нещо за риболова, фотографията или там квото им е хобито и ти тр да ги слушаш с инт, да се впечатляваш и да възприемаш това, което ти казват като неуспорим факт.
    В момента има един такъв дето просто излизаме, още нищо нали ама и той така му харесва да ме учи едва ли не и е мн доволен някък, просто му личи, че си прекарва добре с мене, обяснява ми разни неща постоянно, от вр на вр и аз вмъквам по нещо или някой въпрос и така той е щастлив...и реших да си направя експеримент с него, започна той да ми говори за едни снимки, обаче аз знаех как са направени, по каква технология и го казах това,обясних кое как, при което той направо му пролича такова, че му стана тъпо или не знам точно кво ама при всички случаи не му стана приятно...
    И така не мога да разбера, аз ли си втълпявам или просто наистина е така?
    Точно пък да ти обясня нещо, което съм обяснявал на 30 други, и ти да си тази, която да знае за какво става въпрос... печелиш някакви точки. Или пък ти да ми обясниш нещо, което аз да не знам. Впечатляващо си е.

Тоя явно е катил некъв. Недей да правиш генерални заключения за всички от толкова ограничен опит.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от DontSpeak
    Ами честно казано не ме дразни, просто от време на време се измарям от целия този поток от информация...и от това, че постоянно тр да се впечатлчвам или да задавам някакви въпроси и тнт...
    Когато не ти е интересно, не се прави на заинтересована, а когато т'ва, което казва, не те впечатлява, не се прави на "Ооо, наистина ли? Невероятно!" Така няма да се уморяваш. Освен това не си длъжна да задаваш въпроси. Нещо май се чувстваш с т'ва момче като на работа. Не го вземай много насериозно.
    А той всъщност интересува ли се от тебе? Пита ли те нещо?

anonymous708973
    Guest
    Когато не ти е интересно, не се прави на заинтересована, а когато т'ва, което казва, не те впечатлява, не се прави на "Ооо, наистина ли? Невероятно!" Така няма да се уморяваш. Освен това не си длъжна да задаваш въпроси. Нещо май се чувстваш с т'ва момче като на работа. Не го вземай много насериозно.
    Да, мацката ти предложи супер просто решение. Той не ти е шеф, а приятел. Не си длъжна да се правиш на нещо или някаква.

Супер фен Аватара на fenasf
    Да, много ясно...обратно в кухнята !!!
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

В това отношение, както и при много други не може да се постави общ знаменател! Всеки е различен за себе си, някои харесват жени, които нямат никаква обща култура и се заемат с това да ги понаучат, други харесват жени, които са на тяхното интелектуално ниво, но за мое голямо съжаление, не съм срещала мъж, които харесва да е с жени, покрай които се чувства глупав! А пък и има едно друго нещо, всеки разбира от различни неща, интересува се от различни неща и т.н. Аз лични обичам да излизам с мъже, които са поне на моето интелектуално ниво, с развита обща култура, широк набор от интереси и т.н., винаги съм се сремила да се срещам с хора, които са любопитни, интересуват се от много неща и могат да говорят на най-различни теми ... Така, че с риск да се повторя, няма как да се сложи общ знаменател и да се отговори с "ДА" или "НЕ" защото при всеки е индивидуално

Мега фен Аватара на sasha_90
    По мои наблюдения мъжете не харесват прости жени,както се изрази ти.От друга страна,дразнят се,когато някоя жена има повече знания от тях.

Цитирай Първоначално написано от w0sh

безполезно е.
    ФАКТ!!! ;D

По темата ... не мисля, че за момчетата е гордост да излизат с тъпичко момиче .. и мисля, че е по-добре да се гордее, че приятелката му има нещо в главата, отколкото, че я превъзхожда умствено .... поне моето мнение е такова ..
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    ^брех ,как ги чаткаш тия неща ... много оборотни в тоя форум напоследък
    Неприятно, но факт

Мега фен Аватара на babity
    Мъжкото его е безкрайно. Нормално да иска да се впечатляваш от неговите открития. Един бивш направо получаваше душевни множествени оргазми когато исках да ми разказва за устройството на колите и разни чаркалъци. Не става въпрос да се правиш на куха, просто когато изскочи с новината че е открил топлата вода ти просто трябва да се шашнеш и да му кажеш какво велико откритие е направил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си