- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Тъпите" жени
![]()
безполезно е.
Ето- и аз ти казвам, че нямаш достатъчно представителна извадка, с помощта на която да можеш да направиш каквито и да било заключения.(казвам го по твоята логика
Nvm, не знам защо си решил, че трябва да се убеждаваме тука. Всеки си има мнение и то само по себе си няма да промени нищо в реалната ситуация. Един вижда нещата по един начин, друг- по друг, но това не променя начина, по който те стоят.
Самия факт, че светкавично огранчавате хората в разни терминчета като "комплекси" и разгадавате основата на мисленето им не ми се нрави. Ти си имай мнението, споделяй го, но бъди отворена към това, че човекът може да се различава по много параграфи, (дори във собственото виждане за себе си.
Аз ни най-малко не съм се обидил от вашите теории и очевидна философия на сексизъм, но тя няма да ви донесе нищо добро, освен прибързани решения.
Ние разгадаваме основата на мисленето?
Ти си този, който нарече нечие мислене плоско.
Да, естествено, че е комплекс мъжът да иска тъпа жена, за да изпъква. То просто ВОНИ на комплекс.
Аз не му търся основите. Да се връщам ли назад в постовете за цитати или можеш сама да го сториш?
Ние обсъждаме практиката на обичайното мъжко поведение. Това е емпиричен опит с дразнещи резултати и равносметки. Доста мъже не обичат да си по-умна от тях или умна колкото тях.
Или айде, не умна, ами да кажем интелигентна, защото има разлика.
Необяснимо, но факт.
По-рядко се срещат хора, които не изпитват остра нужда да "водят", а жената "да ги следва". Или да учат.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Пропилях близо 5 минути с надеждата да прочета нещо стойностно. Уви ,загуба на време си беше.
Евала на w0sh ,ако не друго. Само не разбирам какво се опитваш да постигнеш - излез с гълъбите да спориш - шансът за успех е по-висок.
Тъпите хора се събират със себеподобни. Ограничените - също. Ако мъжете около вас ви мислят за идиотки ,то това говори повече за вас ,отколкото за мъжката част от населението. Постовете ви потвърждават твърдението ми.
Къде прочете, че някого го мислят за идиот?!![]()
Фактът, че даваш такива класификации, говори по- красноречиво за твоя, отколкото за нечий друг мозъчен капацитет.
Т'ва момче, с което излизаш, не те ли дразни, авторке? Питам от чисто любопитство.
Трябва да задаваш въпроси??
Момиче, не се прави на куха, за да му се харесаш> Той ако е момче/мъж на място, и така ще те харесва.
Точно пък да ти обясня нещо, което съм обяснявал на 30 други, и ти да си тази, която да знае за какво става въпрос... печелиш някакви точки. Или пък ти да ми обясниш нещо, което аз да не знам. Впечатляващо си е.Първоначално написано от DontSpeak
Тоя явно е катил некъв. Недей да правиш генерални заключения за всички от толкова ограничен опит.
Temet Nosce
벨야카
Когато не ти е интересно, не се прави на заинтересована, а когато т'ва, което казва, не те впечатлява, не се прави на "Ооо, наистина ли? Невероятно!" Така няма да се уморяваш. Освен това не си длъжна да задаваш въпроси. Нещо май се чувстваш с т'ва момче като на работа. Не го вземай много насериозно.Първоначално написано от DontSpeak
А той всъщност интересува ли се от тебе? Пита ли те нещо?
Да, мацката ти предложи супер просто решение. Той не ти е шеф, а приятел. Не си длъжна да се правиш на нещо или някаква.Първоначално написано от TheNewReligion
Да, много ясно...обратно в кухнята !!!![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
В това отношение, както и при много други не може да се постави общ знаменател! Всеки е различен за себе си, някои харесват жени, които нямат никаква обща култура и се заемат с това да ги понаучат, други харесват жени, които са на тяхното интелектуално ниво, но за мое голямо съжаление, не съм срещала мъж, които харесва да е с жени, покрай които се чувства глупав! А пък и има едно друго нещо, всеки разбира от различни неща, интересува се от различни неща и т.н. Аз лични обичам да излизам с мъже, които са поне на моето интелектуално ниво, с развита обща култура, широк набор от интереси и т.н., винаги съм се сремила да се срещам с хора, които са любопитни, интересуват се от много неща и могат да говорят на най-различни теми... Така, че с риск да се повторя, няма как да се сложи общ знаменател и да се отговори с "ДА" или "НЕ" защото при всеки е индивидуално
![]()
По мои наблюдения мъжете не харесват прости жени,както се изрази ти.От друга страна,дразнят се,когато някоя жена има повече знания от тях.
ФАКТ!!! ;DПървоначално написано от w0sh
По темата ... не мисля, че за момчетата е гордост да излизат с тъпичко момиче .. и мисля, че е по-добре да се гордее, че приятелката му има нещо в главата, отколкото, че я превъзхожда умствено .... поне моето мнение е такова ..
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Мъжкото его е безкрайно. Нормално да иска да се впечатляваш от неговите открития. Един бивш направо получаваше душевни множествени оргазми когато исках да ми разказва за устройството на колите и разни чаркалъци. Не става въпрос да се правиш на куха, просто когато изскочи с новината че е открил топлата вода ти просто трябва да се шашнеш и да му кажеш какво велико откритие е направил.