Мислите ли, че мъжете харесват повече тъпите жени и под тъпи нямам в предвид прости, без култура, да не знаят елементарни неща или да тр. да им обясняваш нещо по 100 пъти, за да разберат и тнт., а просто да се правят на тъпи, смисъл излизала съм с мъже, които се инт от различни неща и просто с голям ентусиазъм ти разказват нещо за риболова, фотографията или там квото им е хобито и ти тр да ги слушаш с инт, да се впечатляваш и да възприемаш това, което ти казват като неуспорим факт.
В момента има един такъв дето просто излизаме, още нищо нали ама и той така му харесва да ме учи едва ли не и е мн доволен някък, просто му личи, че си прекарва добре с мене, обяснява ми разни неща постоянно, от вр на вр и аз вмъквам по нещо или някой въпрос и така той е щастлив...и реших да си направя експеримент с него, започна той да ми говори за едни снимки, обаче аз знаех как са направени, по каква технология и го казах това,обясних кое как, при което той направо му пролича такова, че му стана тъпо или не знам точно кво ама при всички случаи не му стана приятно...
И така не мога да разбера, аз ли си втълпявам или просто наистина е така?