Първоначално написано от
Joniwut

Първоначално написано от
IceColDmaN

Първоначално написано от
Joniwut
Мъжете попринцип искат да са над жената във всяко отношение и често се стига до избор на куха лейка..., но има различни мъже.
Интелектуалното ниво на мъжа зависи до голяма степен от жената до него.
Аз например харесвам жени с характер.
Ауу ауу ау - страшно повърхностно мнение - не, че се заяждам просто найстина е такова!Само слаб мъж може да иска да е над жената! - аз примерно искам да сме на едно ниво само слабия иска да се чувства силен, като е повече от една жена.. Отделно интелектуалното ниво на мъжа си зависи само и единствено от него

Боже коя е тая жена която ще те направи по-умен? Няма такава или си умен или не си това е и всеки сам избира никой не се ражда тъп или умен - всеки просто по различен начин проявява свободата си

Очевадно не си разбрал/а какво съм написал+ това има едно допълнение "но има различни мъже".
Относно интелектуалното ниво на мъжа исках да кажа, че мъж с високо интелектуално ниво няма да избере по-ниско интелектуална жена, не си подхождат. А ти извади някакъв велик смисъл, че жената ще прави мъжа по-умен...Ако не си сигурен/а какво е написано прочети го няколко пъти, после го коментирай и слагай етикети!
Мм баш съм си разбрал - просто определено няма как като си написал неясно нещата да се разбере нещо!Погледни само - Интелектуалното ниво на мъжа зависи до голяма степен от жената до него.Излиза, че колко умен е мъжа - това зависи от жената до него - ако е без жена - ще е безнаденждено тъп, ако е с тъпа жена - ще е тъп и тн.. така, че не аз не съм разбрал а ти не си написал така нещата, че да бъдат разбрани

! И относно "великата" ми мисъл - нарочно я написах - да видиш как изглежда написаното от теб и как се разбира

! Сега вече във втория пост те разбирам

но от първия едвали някой щеше да разбере друго

И етикети не слагам - просто на черното не казвам бяло - както и обратното!
П.С. Не се заяждам!