.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

проблем със срамните устни..?/

момиче съм на 13 год., и не съм сигурна дали това е нормално..от едната стана на срамните устни...се е образувало нещо като брадавица(кафяво на цвят, представлява леко набръчкана кожа)... не мога да го обясня..не е голямо, не ме сърби, нито ме боли, нищо.... моля кажете дали е нормално,тъй като съм чувала,че срамните устни не са еднакви, но все пак...

Кажи на майка си и иди на лекар .
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    От кога го имаш това образувание?
    По възможност да качиш снимка ?
    Може да качиш от този сайт- www.prikachi.com

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    бемка?

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Първо това не е еротичен сайт , второ момичето е малолетно ?! По-спокойно с такива идей ,по темата - отиди на лекар.

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от CattleProd
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Първо това не е еротичен сайт , второ момичето е малолетно ?! По-спокойно с такива идей ,по темата - отиди на лекар.
    тя може да и прати снимката на лично, а и момичето което е искало снимка помага на много тук да си решат проблемите..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

mynichka ,благодаря ти.
    CattleProd ,препоръчах и да качи снимка на засегнатия участък,а не на половия си орган.Дори не си модератор,за да ме предупреждаваш,но уважих мнението ти ,все пак.Ако беше отделил няколко минути,за да разгледаш мненията ми,щеше да разбереш ,че тук съм най-активна.
    Авторката ако желае може да пише лично.

Вие не сте нормални да карате момичето да качва снимки.. Иначе не се тревожи, вероятно не е нищо страшно след като нямаш оплаквания. Все пак, наистина говори с някой възрастен който да погледне и иди на лекар за най-сигурно.

Никого не съм задължила да качва снимка.Посъветвах я с най-добри намерения.Опцията лично съобщение е достъпна за всеки.И все пак виждала съм далеч по-страшни неща от ''брадавица'',както и снимки с проблеми от различен типаж.Да ,ненормална съм.

Голям фен Аватара на dami666
    Ами,ако си правила секс,може да си си лепнала ЧПВ,а оттам и брадавици.Лекар!
    Believe in yourself.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си