- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самочувствието и любовта-моите болни теми
Предлагам тая скапана идея, гласяща, че подсъзнанието може всичко, да се скрие в някой кучи задник и да не излиза от там. Абсолютни глупости, в които вече не вярвам. Тая глупащина успява само да навира в лицата на хората всичко, което НЕ са, а видиш ли, трябвало да бъдат. Абе моля ви се, въздух под налягане. Дано все пак има и хора, които са променили живота си към по-добро с помощта на тея книги, филми и т.н.Първоначално написано от GoInsane
Колкото до авторката...добре е, че знаеш, че проблемът е дошъл от баща ти, който е кръгъл идиот, без извинение. По пътя на логиката...ще претърпиш положителна промяна, ако му простиш за всичкото страдание, което ти е причинил и за което, предполагам, не подозира. Аз лично не съм човекът, който може да ти пише врели-некипели как да простиш и да се отървеш от тоя товар. Но тъй като имаш психолог, ще се справиш доста по-лесно и с влюбчивостта си, и с чувството за малоценност. Това по пътя на логиката обаче.
Аз лично ще ти кажа, че многото различни- гадни и хубави- преживявания ще ти помогнат да спре да ти пука от чуждото мнение. Може би съвсем скоро ще дойде и твоят момент, в който ще си кажеш: "Уморих се да ми пука от хората, уморих се да мисля за себе си като за различна, осакатена, странна и пр. Вече не ми дреме. Ще правя, каквото ми харесва тогава, когато ми харесва. Майната им на всички, които ще имат против мен, действията и мненията ми, та дори и т'ва да са роднините ми. Животът е един." Успех.
п.П.: Не пълни джоба на психолога си прекалено дълго, защото ще те превърне в ревящо същество, което не може да спре да анализира.![]()