Цитирай Първоначално написано от GoInsane
За начало бих ти препоръчил да гледаш тоя филм The Secret ще ти промени вижданието към живота....
Предлагам тая скапана идея, гласяща, че подсъзнанието може всичко, да се скрие в някой кучи задник и да не излиза от там. Абсолютни глупости, в които вече не вярвам. Тая глупащина успява само да навира в лицата на хората всичко, което НЕ са, а видиш ли, трябвало да бъдат. Абе моля ви се, въздух под налягане. Дано все пак има и хора, които са променили живота си към по-добро с помощта на тея книги, филми и т.н.

Колкото до авторката...добре е, че знаеш, че проблемът е дошъл от баща ти, който е кръгъл идиот, без извинение. По пътя на логиката...ще претърпиш положителна промяна, ако му простиш за всичкото страдание, което ти е причинил и за което, предполагам, не подозира. Аз лично не съм човекът, който може да ти пише врели-некипели как да простиш и да се отървеш от тоя товар. Но тъй като имаш психолог, ще се справиш доста по-лесно и с влюбчивостта си, и с чувството за малоценност. Това по пътя на логиката обаче.
Аз лично ще ти кажа, че многото различни- гадни и хубави- преживявания ще ти помогнат да спре да ти пука от чуждото мнение. Може би съвсем скоро ще дойде и твоят момент, в който ще си кажеш: "Уморих се да ми пука от хората, уморих се да мисля за себе си като за различна, осакатена, странна и пр. Вече не ми дреме. Ще правя, каквото ми харесва тогава, когато ми харесва. Майната им на всички, които ще имат против мен, действията и мненията ми, та дори и т'ва да са роднините ми. Животът е един." Успех.

п.П.: Не пълни джоба на психолога си прекалено дълго, защото ще те превърне в ревящо същество, което не може да спре да анализира.