.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 109

Как казахте

Момичета, как казахте на вашите, че сте започнали да водите полов живот и на колко бяхте (когато започнахте да водите полов живот и когато им казахте) ? : )
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

Аз бях 10 за 11 клас лятната, като го направих за 1 път.
    Не съм им казвала нищо, просто един път някъде 6-7 месеца след това бяхме на екскурзия с наще и той-приятеля ми беше с нас, спяхме двамата в различни стаи, обаче майка ми беше намерила някакви презервативи и си спомням, че се прибирахме от някъде двамата, а тя ме чакаше и ме заведе при баща ми и почна да вика такива работи ли правите нз си кво, при което баща ми каза : е ти какво очакваш, той иначе щеше ли да дойде с нас, при което майка ми се нацупи и каза: как не те е срам и това беше оттогава не сме говорили за подобно нещо ама грам

не ми е ясно , само момичета ли има в тоя форум? че питаш само тях

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Мен майка ми ме хвана на калъп тогава. Бях на 15, почти на 16. Имаше си дозата скандали, но лека полека свикна с идеята. Тя е доста разбран човек.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Майка ми сама се досети.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    -Намерих едни цигари - мама.
    -Ще питаш ли?
    -Пушиш ли?
    -Да.
    След малко...
    -Намерих и още едно нещо.
    -Лубриканта ли?
    -Да.
    -Е, айде де, питай.
    -Водиш ли полов живот?
    -Да.
    -Това е много хубаво,браво.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на vassy
    Аз започнах на 13 и още на следващия ден разбра
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    А, моята сигурно е подозирала. Ама един път беше намерила връхчето от опаковката на Sure Check и ме скъса от бъзици. Оказа се разбрана жена
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Не съм й казвала кога точно, но като започнах да я моля да ходя да спя в тогавашния ми приятел отначало не ме пускаше и се ядосах и й изцепих "Ти, какво притеснява те, че правя секс ли?", тя ми каза, че се притеснявала дали се пазим, аз й казах, че е така и повече не сме говорили на тази тема.. А със сегашния ми приятел аз ходя да спя в тях, той в нас (от различни градове сме) и когато сме вкъщи, нашите се изнизват дискретно, за да ни оставят сами
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Майката ме пита после имаше малко скандали и забранявания да се ходи по домвете,но това беше щото ми няма мнг доверие дали се пазим...

Фен
    Град
    Варна
    Аз не съм сигурна, че майка ми се е досетила... На 20 съм.
    tell me would you kill to save your life?
    tell me would you kill to prove you’re right?
    --------------
    no matter how many deaths that I die, I will never forget
    no matter how many lies that I live, i will never regret

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    не ми е ясно , само момичета ли има в тоя форум? че питаш само тях
    'Щото аз съм момиче Едно е момче да каже, че вече .. даже биха му се зарадвали, ама момичето като каже, че са я.. иии имам чувството, е майка ми ще изкаа къртечница ии ..
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

Цитирай Първоначално написано от vassy
    Аз започнах на 13 и още на следващия ден разбра и се зарадва

Майка ми ме беше филмирала че съм бременна, но не знаеше че наистина има такъв шанс. Като разбра и стана гузно ;д

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Ами бях на 15, един ден мама ме попита и аз й отговорих. Не е имало нито скандали, нито нищо. Каза, че е съвсем нормално, само да съм правела безопасен секс

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Повече от фен Аватара на the_man
    Цитирай Първоначално написано от Alex3nd
    Ако те е** във гъза, седи грей се.
    Ако ти пратим sms, смей се.
    Три пъти "Ура!" За три синджира Боби...
    Ша ти давам турбо, к***во.
    По темата - момче съм не съм им казвал и те не са ме питали.. някъде 9-ти клас имахме някви гости и бащата ходи до магазина. Като се върна хвърли на масата пред мен 3-4 кутии презервативи и каза гордо пред всички "На, да си имаш, че гледам твоите са понамалели.." не че беше особено вярно, щото преди тая случка беше само сефтето ама... родители...

оф топик - с едно гадже ходехме от година и тя всяка седмица спеше у нас... после каза на техните че правим секс и те.. спряха да я пускат... баси тъпъните
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Голям фен Аватара на dami666
    От 4 години правя секс..ии не съм им казвала..Мисля,че се досещат,имам сериозен приятел..а преди товас и 2 дълги връзки..таа..да
    Believe in yourself.

Повече от фен Аватара на peace95
    ^ amis , защо на всяка снимка изглеждаш различно ?

По темата : Когато на 16г. отидох да спя в приятеля ми , някъде преди 4месеца , защото ще отпразнуваме една година заедно , нашите гледаха ето така и се досетиха де ;д дадоха ми кутия презервативи и ми каза никакъв секс без предпазни средства.Иначе го направих някъде един месец преди да стана на 16
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Alex3nd и amis да се чувстват официално предупредени, заради спама си в темата!

Бащата намери пакет Durex в якето ми. По едно време много ме ебаваха наще, ама разбраха, че се пазим etc.
    I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!

Пикам прав a.k.a. мъжко съм

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не съм им казвала, но сами се досещат, когато оставам да спя в приятелят ми, когато сме двамата на почивка и тн. ситуации. А иначе даже с майка ми свободно си говорим на тема секс. Имало е и изказване от нейна страна по повод презервативите срещу хапчетата против забременяване " Брей 3 лева за 3 презерватива ... ( durex имах в предвид тогава ) по мое време бяха по 20 стотинки на софарма .... "

Не съм им казвал, но мисля, че знаят понеже едната която чуках беше приятелка с майка ми. Има ли значение дали знаят или не все рано или късно ще разберат.

Повече от фен Аватара на vassy
    Цитирай Първоначално написано от mrfrzne
    Къф ви е проблема бе?!? ... Наще познават момчето и му се изкефиха... бях изслушала 687453247189 лекции на тая тема и знаех, че не е нищо притеснително, срамно или забранено. А се зарадва, защото ми хареса и защото се пазим. Простачета с простачетата ви ... Ако сте имали мерак и възможност и вие щтяхте да го направите. Чак сте ми забавни
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Сигурен съм -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си