- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как казахте
Първоначално написано от vassy
![]()
![]()
![]()
те ваште са за затвор (бтв то наистина е незаконно)
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
И к'во.. Отиваш при баща си и майка си и им викаш - А пък да знаете ко стана днескаааа, Гошо ма иба мноу якоооу въъхххПървоначално написано от vassy
И баща ти веднага вика момчето, точи ракията, докато майка ти му прави салата, а после задружно празнувате, че дъщеря им най-накрая може да курвалува, без да се притеснява от някаква си ципа там..
![]()
Отне й ЦЕЛИ 13 години да стане ЖЕНА.. въх!
Колко мъка има по този свят..
Бях на 15 ,с първото ми сериозно гадже ( и първото,за което те изобщо знаеха ;д ) всъщност го познавах от 1 м,ходихме от 3 седмици...направихме работата ;д и аз казах на мама по телефона като се прибрахТя се ядоса,че толкова рано,да съм била изчакала поне 2-3 м.,ама мина й де..отдавна беше..ех
бащата не знае..предполагам ;д
ХАХАХАХАХАХПървоначално написано от Eclipsercho
иначе по тематаа.. фъни стори..бях на 16 ииии трябваше някакси да кажа на наще защо ми закъсняваа...
Да не си била бременна ?Първоначално написано от theeye770
По темата : на 16 и не съм го правил.![]()
![]()
![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Дефиниция за курва ще дадеш ли? Не, майка ми сама разбра и не е казвала на баща ми, но той видя кутийката презервативи и тей разбра. Жена се става на 18, че и повече. Тфа че ти е дошло, ебал си се или примерно работиш далеч не означава че си жена. :PПървоначално написано от Eclipsercho
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
всъщност си нямаш и на идея колко си близко до истината.Първоначално написано от Eclipsercho
само дето салатата беше преди това, а ракията аз я занесох.
а девствените спареняци да хейтват другаде - изтъркано е вече твърдението, че има определена възраст за започване на полов живот. колкото и да искате да живеете в патриархията от на баба и дядо времето, няма как. печелившата стратегия е най-накрая да осъзнаете в кое време живеете и да се възползвате колкото можете. то си е за вас иначе.
айде със здраве.
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
Аз не мога да ги разбера половината форум какъв им е проблема, че са се ебали на 13 год.? Вие к'во нямате си живот или вашият е перфектен и за т'ва зяпате чуждите животи.....
'дето викаше един приятел - абе алоооо Враца...
I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!
Пикам прав a.k.a. мъжко съм
Амм наще още не знаят,но майка подозира. Хубавото е,че съм добра актриса .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Жена не се става на 18, тогава ставаш пълнолетна...Първоначално написано от vassy
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Научи се да цитираш. Баси.Първоначално написано от vassy
И това с жената на 18 просто ме уби. От самолет мога да видя, че мозъка ти е 13 годишен (даже по-надолу бие ама карай..).
Аз се съмнявам, че това, което сте правили, може да се нарече секс. Тресял те е хормона - треснала си се; или пък са те поизлъгали и си се треснала - все нормални неща, а и възрастта не ме учудва. Интересно ми е родителите ти к'ви ли са... (тук ще си замълча), че да се кефят как малолетното им пишлеме наред с млякото около устата си има и спермаПървоначално написано от vassy
оле ле ле ле !!! Просто всички сте некфи тролове несъществуващи и загорели, пропаднали уруди! Еми сори, ама ми писна да ви слушам плиткоумните обидни коментари. аз СПОДЕЛЯМ! Тфа, че не ви е огряло означава, че тряа да се ебавате ли?!? оОо родителите ми ли ... хах Просто моите не са задръстени и дърти мърморковци... Споделям им без почти никакви задръжки, а в замяна получавам компетентно мнение, а не вашите смотани, глупави и просташки акъли. И вместо да ми говорите кога се ставало жена - Eclipsercho : Отне й ЦЕЛИ 13 години да стане ЖЕНА.. въх! ... дразнете се с тъпите тролчета, те поне ще се засегнат .. тей де .... личностите зад компа, а не user-ите ... Защото по тия сайтове има всякви ... и зад всеки ник си крие човек... но зад повечето човекът не съответства на личността си в Интернет. А вие не можете да го разберете и не цените това, че аз съм истинска, а тези около вас са фалшиви и лъжливи. Без занимания и близки хора на които да споделят нещата от живота си...
"Аз се съмнявам, че това, което сте правили, може да се нарече секс." видял/а си ти секс аЙ стига ебаФки вече бе ... кфо? да не си бил/а на прозореца, че да разбереш кфо е било е.... ае аман от тъпи коментари![]()
![]()
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
vassy
толкова несвързана шитня изписа, че ми се повръща.
За теб:
http://www.vbox7.com/play:2450aae8
хахах даПървоначално написано от Eclipsercho
спрях да те чета на 2рия ред научи се да пишеш така че да те разбират хората. ти от "вие сте лоши хора" стигна до темата за смисъла на живота![]()
На 15 го направих. Дъъълго време крих. Не сме говорили грам по въпроса за моята девственост. Предполагам си мислят, че съм го направила със сегашния си приятел за първи път, защото сме заедно от доста време, а всъщност съм спала с 3ма преди него.
Смешна ситуация: Говоря с майка по телефона и и казвам 'Скъсах с Николай', тя: 'Ама защо? Какво стана? Да не би да си поиска нещо, а пък ти да не искаше?' и аз: 'Абе не бе, мамо' .... после го разправям на вече бившия и той казва: 'Що не и каза, че ти си го поиска?' ... понеже наистина така бешеОт тогава ми стана ясно, че нашите имат много погрешно впечатление за мен.
http://www.nocturnaldawn.eu/forum/im...ckofftroll.gif
^^ защото сте адски глупавки... но уатевър! не съм ви на нивото, че да наливам акъли. л0л
гледайте сега, мили пyтки майни....
ще пиша с големи падинги за да можете да го прочетете лесно.
може би намирате за много забавно да се заяждате с едно младо момиче, което просто споделя ей така за едното нищо случките си.
аз пък бас хващам, че сте някакви или девствени, или комплексирани, или супер неудовлетворени от себе си, та затова си го изкарвате на нея и й редите, че била такава и онакава.
особено ония еклипсерчо или там какъвто гъ3 е, бал съм го.
смешник някакъв.
и не, няма смисъл да ми отговаряте с обяснения как не съм бил прав и '...си ти' истории.
заявявате, че васи е малката, а именно вашето заяждане с нея е детинска постъпка, предизвикана от незрялост и агресия.
недейте така, сами се изгаряте. и сте смешни освен това.
нюсфлаш - не сте и интересни даже. никакъв майтап.
имаше една много хубава картинка в един учебник, ако го изровя ще ви я кача. чисто олицетворение ваше е [edit : по-долу].
tl;dr - починете в екскременти и не се имайте за гадатели, които могат да кажат какво е било дадено преживяване или какъв е човек. жалки сте.
edit : ето я и картинката
картинка въй
прости ми васи не исках да засягам ранимата ти душицакакто и да е..стига спам
И аз съм я чукал тая приятелка на мама бе.. чакай... да не сме братя?Първоначално написано от nin0o0
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
nekaf, брато, яж ми го. Seriously. Bend over and take it.
К'во, страх те е от отговори, та пишеш "няма смисъл да ми отговаряте".. НОВИНА: Т'ва е форум, а не блог. Каквото напишеш, ако е булшит, ще бъде нахранено. А щом ТИ си го писал.. честито, чака те shitstorm.
Аре скрий се, педофил, подкрепяйки заблуденото малоумно 13 годишно лапенце няма да ти помогне да я впечатлиш и свалиш, споко.![]()
тъпан с тъпанарите, аз съм приятеля й.Първоначално написано от Eclipsercho
и не, не ме е страх от отговори, просто така провокираш спама в чуждата тема.
виж, вярно, не си интересен. знам, плачеш за внимание, обаче в края на краищата никой не обича троловете. много като тебе съм ги виждал.
тъй че нека бъде шитсторма. много ми е интересно освен да вкарваш празни приказки колко си велик и колко не съм аз, за какво можеш да се хванеш в писаното ми.