- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как казахте
ЕТО ЗАЩО защитаваш лапето. Яснооо. Смешен си.Първоначално написано от nekaf
Не съм провокирал спама, а и не беше спам. Беше по темата. Научи значението на думичката следващия път.
К'во внимание, к'ви пет лева, бе сополчо? Мислиш ли, че ми пука за това дали ти ще ми прочетеш мнението или не? lol.
За какво да се хвана, като пишеш глупости? Ти какъв, психолог ли се извъди? Хубаво, имаш малоумна приятелка, ок, мислиш си, че е редно да я защитаваш по форумите като добър приятел.. Ама, моля ти се, образовай се малко, завърши 6ти клас, пък тогава ми се отваряй.
Бягай в кревата, че утре имаш много колички да търкаляш.
PS. За да не ми се разпищи някой мод - ако имаш нещо повече да ми кажеш, пиши ЛС.![]()
извинявай за личния въпрос, ти също ли си на 13![]()
смЯ таЙй ... ай сиктир вече .. стига спам и бози ...![]()
Като нямате какво да кажете по-добре мълчете и не се излагайте!
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
виж какво, нагледаха ти се всички на агресията, нагледахме ти се и на убидите към мен и приятелката ми. и евала ако се скатаеш.Първоначално написано от Eclipsercho
и да, знам, че искаш да си интересен не пред мен, а пред другите.
и да, имам интерес към психологията.
и не, защитавам я не защото ми е приятелка, а защото е права.
шести клас съм завършил отдавна, а това, че няма смисъл в постовете ми - еми бъркаш, и именно затова в предния си казах - нямаш какво да напишеш освен скучни убиди към мен и колко си велик.
а относно момичето, което попита, ами не, на 18 съм.
айде моля следващия пост да си филтрира убидите, та да видим колко съществена информация ще остане.
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
определено имаме какво да кажем, не за друго, просто е забавно да ебаваш двама дето се палят в някъф форумПървоначално написано от vassy
![]()
вярно?Първоначално написано от theeye770
на теб забавно ли ти е?
ебати и живота тогава.
nekaf, ОБИДА бе човек, ОБИДА.
Научи я тази дума, моля те.
И не, не виждам как си завършил 6ти клас.
Не целя да съм интересен пред когото и да било. Правя си фъна с лапенца като теб. А ти когато чукнеш 18 ми се обади. Повече от 14 нямаш, не се прави. Приятелката ти не е права, просто си длъжен да го напишеш, иначе ще видиш ЧЕРНАТА ДУПКА на кукуво лято. Знаем ги тия лапешки истории.
Ай ЛС или shut it.![]()
Да ти кажа ли ... не сте ни интересни ... дори не успяхте да ни засмеете .... но препоръчвам да се откажете. ... не ви е по-силите явно .. бо хо хо хо
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
олеле намерили сте се "ранимите"Първоначално написано от nekaf
забавни сте ми просто... гледаме сеир на някакви недорасли лапета дето МНОГО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ МНЕНИЕТО НА ФОРУМА. казваш, че не е така, но самия факт, че го споделяш и се връзваш, и се палиш доказва всъщност колко ти пука какво ще кажат хората. така че укроти малко гнева, пий една вода и си се занимавай с малолетната си приятелка, не с нас
![]()
Eclipsercho, моля ти се спри да се занимаваш с тези двамата.. Макар, че аз мисля, че и зад двата ника се крие един и същ човек.
Ум в празното няма как да се появи. Най-много ти да отнесеш някой бан заради простотията на другите. Пък и ти падаш до това ниво. Стига
По темата: Не съм казвала на никой какво правим с него, но майка ми сигурно се досеща. Тя знае колко са сериозни нещата с това момче и мога спокойно да споделя с нея, сигурна съм, че ще приеме всичко с усмивка.
И спря да се върти за миг земята..
заеби колко сме раними.
виж обаче колко сте жалки.
е тогава ще е смеха.
а иначе баси майтапа вече в тоя форум всичко да обръщате на конспирация кой зад кой ник се крие.
Знам, че се троли на макс, но повярвай ми - съществуват подобни същества и за жалост, в БГ са много на брой. Относно бан-а, за това ги приканвам да пишат на ЛС. За да не го отнеса заради тяхната глупост.Първоначално написано от xoxi
![]()
олеле не! сега се депресирах и отивам да режа вените :Х ама преди това ше викна приятеля ми да ви нахрани!Първоначално написано от nekaf
![]()
![]()
о! боже!Първоначално написано от Eclipsercho
аз ли съм трола бе
хем аз се паля, хем аз тролвам.
каквоооо?!
виж си малолетния акъл ее ... ае шт казах... никой не ви се пали на плитките смешни изказвания! в случая годините нямат значение... и не го съдете на колко години е, защото така съвсем бледнеете сред мненията му .... а да не говорим, че и пред моето бледнеете не малко ...![]()
край, хвърлям се от балкона! дано да счупя крак!Първоначално написано от vassy
![]()
Абе годините баш си имат значение:
на 18 носи съдебна отговорност
под 14 се води педофилия
ето обяснено с "картинки":
. - your ass now
O - your ass in the prison
главата!!! тя и без тфа е без никакво приложение освен за шпакловка и може би старомодна топирана перушина![]()
+1000Първоначално написано от naQkataRaota
naQkataRaota, имах в предвид спора...![]()
нека да видим как толкова лесно се влиза в затвора
обаче аз мога бас да хвана, че ония смешник, дето освен да Ъбижда друго не може, е на не повече от 16.
ако е на повече, ще е с кофти външност.
а за оная, дето щяла да си чупи крак казвам, че е на не повече от 17.
За закона няма спор: той не прощавада не говорим, че тласкате момичето към самоубийство
дап..малко почнаха да им се повтарят простотиите..Първоначално написано от Eclipsercho
![]()