- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как казахте
Хаха,страшна случка беше![]()
Аз и моя приятелка (дори е слабо да я нарека такава) бяхме спали с едно и също момче,обаче тя си пада леко к*рва и ми беше казала,че е хванала трипер от това момче,да съм се изследвала и аз.И не помня как точно стана,но майка ми дойде до болницата и разбра проблема..Оказа се,че това момиче е прихванало болестта от някой друг,а аз си бях съвсем чиста,само дето вдигнахме тревога,заради к*рвенските номера на някой ! ;д
Ех, ех, ех …Като гледам темата е за това кой как е казал на родителите си, че е започнал да води полов живот и кой на колко години е бил, а 2/3 от нея е тотално омазана от Eclipsercho, Theeye770, l0verch0y, norain, naQkataRaota. Защо толкова злоба е нужно да се излива? Всеки има право на личен избор. Свободна воля или както щете го наречете. Вместо да намеря някакви идеи примерно как аз да „сервирам” на моите родители, открих тука единствено чиста проба отрова. На кой когато му е кеф го прави. Някои го правят на 13, 14, 15 …, а други цял живот за съжаление разчитат единствено и само на себе си. Някои казват на родителите си, а други не, защото просто няма какво им да кажат – отново за съжаление. Сексът е много хубаво нещо и ако някой е открил удоволствието от него по-рано, то може да се радваме за него, защото ще си се кефи по-дълго. Отдавна няма възраст, задължителна или препоръчителна за начало на половия живот. Накратко: vassy, която е на 13, е правила секс, няма проблеми с техните и с това май сериозно дразни останалите съфорумци, провокира лошотията и жестокостта им. Вероятно критикарите смятат, че трябва да е минимум на 30, да вдигне сватба с минимум 300 роднини и да го направи със вече законния си съпруг през първата брачна нощ. И какво? Отново ще има злостни зложелателни заяждания. Аман от ругаещи, иронизиращи, обиждащи, агресивни социопати. Браво на nekaf, за това, че се е хвърлил в боя, но жалкото е, че само ще бъде залят от помия и мизерни обиди. Доста умно от негова страна да е по-малко момиче, ако наистина са двойка, но не е особено умно да си афишират връзката на подобно злокобно местенце, обитавано от лоши тролове.
ти да не си любовницата![]()
не, просто не е празноглав/а ... а ти да не си трола?![]()
;oo
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Много хитро за момиченце на толкова годинки...Така ли си говорите в детската градина?
Намирам всички форми на негативизма за отрицателни и излишни в тийн-а и изобщо в интернет пространството. След хулите и обидите у всеки остава единствено кофти усещането![]()
9786875764 страници с изписани глупости... къде са модераторите когато ти трябват?
По темата: Не съм казвала на майка ми. Вече от повече от 5 години правя секс, но с нея не си говорим на тея теми и тя никога не ме е питала. Не знам, може и да се досеща.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
абе на повечето... мн спокойни родители имате...![]()
![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!