- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно действие
блабла
Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.
Чиста подигравка са си направили...или едната те харесва и са искали да ти видят реакцията(малко вероятно).
И двете мнения преди моето според мен ти казаха достатачно!Отделно никога не търси логика в действията на една жена!Често дори самите жени незнаят какво правят и защо го правят или знаят, но довода им е толкова измислен, че направо незнаят![]()
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Първи вариант-били са пияни и се лигавят.
Втори вариант-лигавят се с тебе.
Трети вариант-искат тройка ама не са лезбийки.
Четвърти вариант-найстина са лезбийки (най-малко вероятен)
Брях,брях
Кво стана кат се събуди?
Или ти се подиграват, или искат да си спретнете една хубава тройка.
Що просто не ги питаш?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Пети вариант - това е нов начин за проверка дали момчето, което харесваш, те харесва - поредната тъпотия, която ще измислят ... колко са годишни, викаш?Първоначално написано от cigarettekisses
хахаха не ми помогнахте койзнае колко , но мерси все пак![]()
Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.
Странно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.