.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Писна ми...

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D

Писна ми...

Хора ПИСНА МИ ВИ КАЗВАМ всеки абсолютно всеки път след като си напрая чекията ми се подува тоест стаа гадната инфекция лимфоцеле и после тряя се въздържам 10 дни някъде напрао вече ... кажете ми какво да правя за да не ми става така... ? Аз пробвах да не го забелвам ми само движенията и ми стана ма по малко и чуството беше по незадоволяващо от колкото като го забелвам аз имам много гаден навик да си изпъвам краката и да ги стягам щото така по бързо свършвам и много бързо правя чекиите кажете ми какво да правя за да не ми става така.. ?
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    спри с чекиите
    ОДИН!!!

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Ммм прочетох че ако използвам смазващ крем(лубрикант) няма да е така...И не няма да спра... когато дойде 2012 21 декември аз ще си набия една и ще се кефя на извънземните
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си