.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Къдравата коса

Здравейте ! Имам голям проблем.Попринцип съм с къдрава коса,но 3години подред само се изправях.Сега реших,че искам да си бъда с естествената коса,но тя не е същата.Смисъл не е чак толкова къдрава...преди имах масури а сега почти ги няма.Чудех се дали е възможно да не се оформят къдрици защото ми е къса , някъде до раменете...или просто я развалих и сега трябва да я възстановя,но не знам как и с какви неща да го направя...Сега не я изправям,и другата седмица ще ходя да ми вземат връхчетата,защото цъфти...Може ли някои да ми даде някакъв съвет относно този проблем?Благодаря ви предварително..

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=340786

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=410024

Просто можеше да попиташ там, а не да отваряш нова тема..
    По темата: пяна за коса, лак,гелове,спрейове,маши и т.н

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Освен да я подстригнеш максимално късо, или да изрязваш постепенно увредената част от нея, не знам дали има друг начин.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^+ Също така можеш да си вземеш някоя възстановяваща серия за коса (Gliss,Elseve...) и да си правиш ДОМАШНИ маски !! (виж в темата http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=410024 ).Късмет !

Ox...момичето пита как да му се получат къдрици.... с домашни маски няма да и станат Подсттригала си я и за това не се получават. На колко години си? Ако преди си била по-малка или не си имала цикъл, а сега имаш, може да е от това. През пубертета косата се променя - на някои им става къдрава, на други се изправя. Братовчедка ми имаше масури, които като порастна изчезнаха. А на мен като започна да ми идва косата ми се накъдри. Може би е от хормоните. Тва каква ще ти е косата - къдрава или права се определя в луковицата на косъма и външното влияние не може да го промени

Цитирай Първоначално написано от Minerva
    Ox...момичето пита как да му се получат къдрици.... с домашни маски няма да и станат Подсттригала си я и за това не се получават. На колко години си? Ако преди си била по-малка или не си имала цикъл, а сега имаш, може да е от това. През пубертета косата се променя - на някои им става къдрава, на други се изправя. Братовчедка ми имаше масури, които като порастна изчезнаха. А на мен като започна да ми идва косата ми се накъдри. Може би е от хормоните. Тва каква ще ти е косата - къдрава или права се определя в луковицата на косъма и външното влияние не може да го промени
    +1
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Моята коса е по-скоро чуплива, така че не мога да ти помогна много. Но според мен къдравата коса изисква специални грижи. Ето, виж тази статия, може да ти помогне:

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...BE%D1%81%D0%B0
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

е на 16 съм...цикъла си го имам от 2години хахаха и си ми беше къдрава,но сега в последните няколко месеца я изправя всеки ден и то задържах по доста .. и от това се увреди и сега е късичка-да,пак се заформят някакви масурчета,но не са същите като преди самата ми коса е суха и цъфтяща :Д утре отивам да ми вземат връхчетата,но това няма да ми направи косата мека и жива..и не знам какво ще ми помогне,за да постигна този ефект

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си