- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В безизходица.
убий го докато спи...така ще го боли по-малко
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
Това са абсолютни глупости. Дори не ме познавате. Той беше първият с когото правих секс, не искам сериозна връзка, но едва сега го осъзнавам. Не знаете болките ми, за да ме наричате 'оборотна пичка' или 'за една нощ'. Имала съм 2 сериозни връзки съответно по 2 години и сега когато нещата с приятеля ми вървят едва ли не към сватба усещам, че нямам пак нужда от това. Нямам нужда пак да мисля, за такива сериозни неща, а после да ходя по психиатри, както ми се случи преди. Преди да знаете всичко за един човек, не може да си правите изводи за него.Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Иначе jghgh, ОК, така ще сторя.
Ти си якоо щураа шамандуура заклееевам се хахаПървоначално написано от SheDevil
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
^ Много си полезен, направо нямам думи![]()
Ами,мила,както казва един мой приятел "Това,което сам си направиш,никой друг не може да ти го направи" Ти си си виновна за положението,в което си,няма кой да обвиняваш.Но аз не те съдя и не мисля,че някой има това право да критикува и определя даден човек, само заради едно негово действие.Аз подкрепям тезата,че трябва да си откровена с него и да му кажеш всичко,което чувстваш.Разбира се,че няма да му е хубаво и ще го заболи,но по добре сега,отколкото по - късно,нали знаеш?Няма от какво да се страхуваш :Р Горе главата и само напред,знаеш какво да правишУспех
![]()
what the f***... Защо разиграваш момчето. И мамка му (извинявам се за израза, но не се сдържах) той те обича и ти показва своята обич, а ти се отвръщаваш. Ти сама каза, че знаеш какво е, защо за бога го правиш. Оставам с впечатление, че ти си от онези к****, които нараняват половинките си само, защото те самите са били наранени в предишна връзка. И моля те пиши ми на ЛС защо се чувстваш използвана, след като ти самата използваш момчето и го правиш на маймуна.
I feel so much better now when youre gone forever
Ти не си ли на 13?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не отлагай повече.. ще го боли определено, ще му е тежко.. но има ли смисъл да продължавате? Достатъчно си го заблуждавала! Сложи край. Ти в началото като сте тръгнали не си тръгнала с намерението за нещо наистина сериозно (така изглежда) и вече 10 месеца сте заедно и си мислиш, че е сериозно и това явно те плаши.. Започнала си да си чувстваш притисната. Прекрати тая игра, която играеш и само недей да му казваш от съжаление "Ще си останем приятели"На сила хубост не става...
Е ТВА Е БАЦЕ... същата т**а кифла като бившата ми (ходихме 2години и косур и тя ми изтърси нещо такова аз съм с тебе на сила от сума ти време, и ся ми вика съжалявам, че се разделихме ...)
И ся какво ще му кажеш на това момче?
КАТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ И КАКВО ТЪРСИТЕ, НЕ ТЪРСЕТЕ !![]()
![]()
![]()
![]()
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___
Аз не тръгнах с никакви намерения, просто се влюбих. Не знаех колко ще изтрае и не съм се и интересувала, исках да съм с него. Но когато сега нещата станаха сериозни осъзнавам, че не съм готова за трета сериозна връзка. Просто няма за какво да ме вините..
Какво очаквате от мене да се омъжа на 18 ли? Защото ме е жал да кажа на човека до себе си, че вече не изпитвам същото? Вие нормални ли сте, че ме съдите>?
Казваш, че не си готова за 3 сериозна връзка?! Нещо явно си си патила от предишните.. А обичаш ли го все пак?
Да, не съм готова и по-важното не искам!Първоначално написано от BumpyRide
Не, че съм си патила чак толкова от предишните, голям човек съм и знам, че всичко преминава с времето. Иначе имала съм и кризисни моменти след последната ми връзка от 2 години, в които се стигна до психиатър, но това е защото не можех да преодолея спокойно нещата. Сега след толкова време всичко е минало и аз съзнавам, че това е само болезнен спомен, който не вреди по никакъв начин на връзката ми, нито пък ще попречи на последващи връзки. Другите не разбират, но е страшно тежко да си до човек, когото си обичал и си копнял да видиш на следващия ден, а сега затваряш очи, докато правите секс и броиш минутите. Именно заради това се опитвам да обесня, че не искам да злоупотребявам с тялото си или друг да го прави. Разбирам, че и той по някакъв начин е използван, но няма какво да направя. Чувствам това, което се опитвам да обесня едва от 1 седмица, не ходя с него от 10 месеца с ясната цел, че не искам сериозна връзка. Сега се случва!.. Сякаш тука всичките, които ме съдиха, като започнат нова връзка знаят колко ще продължи? Едва ли.. И аз не знаех, но сега, когато са на лице тези 10 месеца не се чувствам готова да продължа нататък.. И всячески се опитвам да обесня на хората, че не съм го искала и не съм виновна, но ествествено по-лесно е да обвиниш отколкото да се опиташ да бъдеш полезен.. Ако нещата бяха прости и нямах чувства към момчето нямаше да пиша тук..
Ти си идиот, вероятно затова те е зарязала.Първоначално написано от Hukuu
Бе хора, вие в ред ли сте?Да разбирам, че вие никога не сте късали с някого, а все вас са ви оставяли многострадални и невинни?
Ми случват се такива неща. Малки сме и неопитни - това се отнася за всички в този форум. Това, че някои сме на 18 и повече хич не ни прави изведнъж супер зрелите възрастни. То, ако чувствата бяха застраховани и беше 100% ясно, че веднъж влюбиш ли се, ще е завинаги, всички вие щяхте да сте женени вече за първите си гаджета.![]()
Скача един и веднага всички след него като някакви овце без да вложите минимална мисъл. Нормално е да се влюбиш в някого с все сила, но с времето да отшуми. Нали именно така се трупа някакъв опит и се формират критериите, по които си търсите човекът, с когото ще прекарате остатъка от живота си? Вие я нападнахте все едно на вас не ви се е случвало да скъсате някой, който все още ви обича. Ми човешко е да не знаеш откакто си се родил кой точно е мъжа на живота ти.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
сега ще скъсаш с него заради прекалената му любов към теб... утре ще хленчиш за тази любов
Ужасно вярно ! Цитирам те във фейсаПървоначално написано от jghgh
ако позволиш...
![]()
Иначе по темата - няма какво да отлагаш повече, голяма грешка е, че изобщо си чакала толкова. Тормозиш и себе си, залъгваш и него, а начин да му го кажеш безболезнено не съществува просто, така че колкото по-скоро, толкова по-добре и за двама ви.
Не съм чел отговорите по темата, не знам какво са казали другите, но аз ще ти кажа да го напуснеш възможно най-скоро, защото ако го направиш по-късно ще е по-зле и за двама ви.
Money
Is
A
Major
Issue
Първоначално написано от malkata_princeska13
Разбирам колко ти е трудно..трудно е да осъзнаеш,че любовта просто я няма.. но е факт, че понякога се случва. Сложи край..това измъчване не си струва, защото връзката ви няма бъдеще. Сега ще се измъчва той..но ще го преживее .. няма избор
Измъчваш се от това, че той ще страда, предполагам. И може би не съжаляваш, че ще го загубиш, а че той ще те загуби..
Разбирам те защото и аз съм била в подобна ситуация.
Ще те посъветвам да бъдеш честна първо пред себе си и после пред него. Ти вече знаеш какво искаш, ама ми се струва, че от толкова много различни чувства се (п)объркваш и точно тва те спира да действаш.
Остани сама с мислите си и се опитай да разплетеш оплетените чувства като забравиш съжалението към него. Тва само ще ти пречи. "Следвай вътрешния си глас" както се казва, малко като клише ми звучи ама.. ;д
Според мен е добре човек да може да погледне вътре в себе си и да може да приеме най-вече нещата, които не му харесват. Те са част от него.
А другото ти го казаха, бъди честна, директна и категорична. Ако успееш да избиеш съжалението от главата си ще е по-добре, иначе може да оплескаш работите. Не трябва да му даваш и най-малък сигнал, че нещата могат да се оправят някой ден..
И не забравяй, че понякога трябва да помислиш малко И за себе си.
Първоначално написано от antifashionshit
Съвет,никакви връзки изобщо за подрастващите![]()
На колко си!?13-14-15?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ти си баси гадното същество, чесно.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Тука големи душички се събрали бе ..
Първоначално написано от antifashionshit
Благодаря на малкото, които се отзоваха напълно отговорно и сериозно.
На всички останали -![]()