.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Мега фен Аватара на sasha_90
    Повече би го "убила" лъжата,която още поддържаш.Кажи му по-скоро.

Цитирай Първоначално написано от malkata_princeska13
    Благодаря на малкото, които се отзоваха напълно отговорно и сериозно.
    На всички останали -
    и ние те обичаме
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Зарязвай го де.
    Кой те спира. Задушавате, защото те обича, но после да не хленчиш, че вече няма кой да има чувства към теб. Слагай края и си живей живота. Щом не си готова за това .. няма друг начин!!

Кажи му как се чувстваш и готово.Ще го боли,ами кой не го боли ,всички сме минали през това.Няма смисъл да си до него ,щом не чувстваш нищо.

Цитирай Първоначално написано от malkata_princeska13
    Цитирай Първоначално написано от Hukuu
    Е ТВА Е БАЦЕ... същата т**а кифла като бившата ми (ходихме 2години и косур и тя ми изтърси нещо такова аз съм с тебе на сила от сума ти време, и ся ми вика съжалявам, че се разделихме ...)

И ся какво ще му кажеш на това момче?
    КАТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ И КАКВО ТЪРСИТЕ, НЕ ТЪРСЕТЕ !
    Ти си идиот, вероятно затова те е зарязала.
    ДАА ИДИОТ СЪМ, ама поне знам какво искам в тоя живот не се лутам като муха без глава наляво надясно и да наранявам момичета.. иначе съм идиот нали... като не си готова за сериозна връзка ми ходи да те направят като попски ръкав отдолу и се радвай на живота.

Като нямаш дори едно изречение, с което да ме прецениш как разбра, че съм идиот? Сигурно си врачка.. или имаш 6-то чувство... оо не извинявай ако притежаваше нещо такова щеше да знаеш какво ИСКАШ

Иначе мерси, че потвърди пред аудиторията в форума моето предно мнение за теб
    _|____|____|____|____|____|___
    ____|____|HIT YOU'R____|____|_
    _|____|____|HEAD|____|____|___
    ____|____|__HERE__|____|____|_
    _|____|____|____|____|____|___

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от BumpyRide
    Тя е на 18 ...
    не си личи особено, дори доста сериозно си мисля, че не е, особено по начина на изразяване. иначе по темата - звучи като филмирана ситуация. няма лесен начин да прекратиш дадена връзка, няма как да му се усмихнеш, да кажеш "знаеш какво си мисля и си съгласен" и той с още по-голяма усмивка да ти каже "да,да,всичко ми е ясно, спокойно, няма ми нищо, продължавай си". просто обясняваш какво ти е в главата, защото това е справедливият начин!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си