- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В безизходица.
Повече би го "убила" лъжата,която още поддържаш.Кажи му по-скоро.
и ние те обичамеПървоначално написано от malkata_princeska13
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Кажи му как се чувстваш и готово.Ще го боли,ами кой не го боли ,всички сме минали през това.Няма смисъл да си до него ,щом не чувстваш нищо.
ДАА ИДИОТ СЪМ, ама поне знам какво искам в тоя живот не се лутам като муха без глава наляво надясно и да наранявам момичета.. иначе съм идиот нали... като не си готова за сериозна връзка ми ходи да те направят като попски ръкав отдолу и се радвай на живота.Първоначално написано от malkata_princeska13
Като нямаш дори едно изречение, с което да ме прецениш как разбра, че съм идиот? Сигурно си врачка.. или имаш 6-то чувство... оо не извинявай ако притежаваше нещо такова щеше да знаеш какво ИСКАШ![]()
Иначе мерси, че потвърди пред аудиторията в форума моето предно мнение за теб![]()
![]()
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___
не си личи особено, дори доста сериозно си мисля, че не е, особено по начина на изразяване. иначе по темата - звучи като филмирана ситуация. няма лесен начин да прекратиш дадена връзка, няма как да му се усмихнеш, да кажеш "знаеш какво си мисля и си съгласен" и той с още по-голяма усмивка да ти каже "да,да,всичко ми е ясно, спокойно, няма ми нищо, продължавай си". просто обясняваш какво ти е в главата, защото това е справедливият начин!Първоначално написано от BumpyRide
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."