.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: iPhone 4

iPhone 4

Мисля да си го купя но имам един въпрос.Има ли USB с който да се качват файлове от компа? И може ли с Bluetooth да качвам разни неща от компа?

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Да, в комплекта има включен USB кабел. И не, не можеш да качваш от компютъра към телефона чрез блутут, защото Iphone има блутут, но не за изпращане или получаване на данни.

Ок благодаря много.Щях да се откажа от този телефон само защото няма USB порт и кабел.И значи не мога да изпращам на друг телефон снимка или музика чрез блутут, така ли?

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    За да не правя нова тема ще питам тук.
    Къде в България мога да си купя bunny case za iPhone 4 ?

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Мили боже. HTC е по-добра марка. Само дето Apple ги рекламират толкова много тези Iphone-и не значи, че трябва да ги купивате.

Този е най-новият им продукт:
    http://www.htc.com/europe/product/se.../overview.html
    Или този дет прави 3D снимки:
    http://www.htc.com/europe/product/evo3d/overview.html

П.П. Те SAMSUNG от тях копираха джаджите за 3D снимки.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Повече от фен Аватара на meli2001
    Град
    Ruse,Bulgaria
    и майка ми мислеше да си купува ифон 4 ама казаха че не е подходящ за хора със слабо зрение заради малкия шрифт и тя размисли.така че ако имаш проблеми с очите по добре си купи ипад (тия новите таблети,дето разбиха лаптопите ,министрите получиха такива)и се консултирай с лекар
    Anyone can cook! Angel forever!

Магус предложи някакъв телефон хтц до 600 650лв мах някакъв телефон обаче да не е с много големи размери

Повече от фен
    Град
    Русе
    Я стига. Ябълката си е ябълка. Файлове ЩЕ можеш да изпращаш/получава[, след jailbreak(отнема 5 минути, ако омажеш нещо, можеш да ресторнеш)... Може да съм си привърженик на марката, но честно казано имам някои познати, които се бяха насочили към андроид, аз ги посъветвах за ябълчица и сега само ми благодарят. Като ще хейтвате, копувайте си ги тия андроиди... Андроид само за Low/mid class телефон. Автора ако все пак си вземеш ябълка или имаш други въпроси - питай на лс ще ти помогна.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Fraximus
    Магус предложи някакъв телефон хтц до 600 650лв мах някакъв телефон обаче да не е с много големи размери
    http://www.htc.com/europe/product/7mozart/overview.html - към 600 лв.
    http://www.htc.com/europe/product/hd...ification.html - към 640лв.
    http://www.htc.com/europe/product/de...ification.html - към 640лв.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Цитирай Първоначално написано от Requisition
    Я стига. Ябълката си е ябълка. Файлове ЩЕ можеш да изпращаш/получава[, след jailbreak(отнема 5 минути, ако омажеш нещо, можеш да ресторнеш)... Може да съм си привърженик на марката, но честно казано имам някои познати, които се бяха насочили към андроид, аз ги посъветвах за ябълчица и сега само ми благодарят. Като ще хейтвате, копувайте си ги тия андроиди... Андроид само за Low/mid class телефон. Автора ако все пак си вземеш ябълка или имаш други въпроси - питай на лс ще ти помогна.
    По-голяма изцепка отдавна не бях чувал... Кажи с какво превъзхожда прехвалената ти ябълка (дори ви боцат с отхапани такива) Samsung Galaxy S 2, щом андроида е за нисък и среден клас... Защо винаги се изказвате като фенове на марки - погледнете обективно. Apple затъват - Samsung отдавна ги настигнаха (не само при телефоните, а и при ноутбуците). Освен самсунг има и други марки, които с лекота мачкат прехваления iPhone 4 - LG, HTC. Моторола пък бият без проблеми iPad 2... Беше то едно време капацитивния дисплей на iPhone, който нямаше конкуренция - сега със Super Amoled на Samsung нещата рязко се промениха.

Поздрави

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    Никой ли няма да ми каже от къде мога да си купя bunny case

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

VikitoRia, пусни ми ЛС със скайп, мога да ти предложа нещо.

Поздрави

И HTC Desire хич не е зле.Обаче процесора му е по-слаб от този на глаксито и забива в игрите.Иначе и той е много добър телефон на изгодна цена и май е издържлив.Жалко че процесора е тъп

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Fraximus
    И HTC Desire хич не е зле.Обаче процесора му е по-слаб от този на глаксито и забива в игрите.Иначе и той е много добър телефон на изгодна цена и май е издържлив.Жалко че процесора е тъп
    Ти телефон ли искаш или компютър да играеш на игри?

Ми аз пътувам доста когато отивам в училище и много рядко срещам някой познат.Така че по пътя е много скучно затова ще е хубаво да има и игри.

anonymous628030
    Guest
    Игри има всеки телефон. Смартфоните са с предимство-Apps market-ите. Теглиш игри колкото си искаш, било платено или не!

Аз съм с HTC Desire, но напоследък ме дразни Android-a. Ако искаш виж новите телефони с Windows Mobile 7, бил много добра платформа!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nrjboyan
    Игри има всеки телефон. Смартфоните са с предимство-Apps market-ите. Теглиш игри колкото си искаш, било платено или не!

Аз съм с HTC Desire, но напоследък ме дразни Android-a. Ако искаш виж новите телефони с Windows Mobile 7, бил много добра платформа!
    Един мой приятел сиевзе HTC със тази ОС за 700лв. чисто нов Incretible ли нещо такова вчера и е мн доволен ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си