Първоначално написано от
maistorluk
lol... Аз искам просто да се науча и нищо повече. Компютрите ме интересуват и искам да знам най-простото нещо за тях. Толкова ли е трудно да напишете като хора щом нямате намерение да ми обясните от къде мога да намеря решение на дадените въпроси. И вие сте почнали отнякъде! Спомнете си го най-сетне и спрете да обиждате и подигравате новаци заради това че те са имали дързоста да питат по форумите. Или някой да даде по хуманен отговор или моля админите да заключат темата защото ми омръзна да се занимавам с отворковци които си мислят че знаят всичко и че всичко могат. Благодаря за вниманието!
Пич тука никой с никого не се е подигравал. Просто има гугъл и все пак трябва да се потрудеш малко, нали? Всеки може наготово. Не си мисли, че този въпрос ти си го открил, не е мъчил никого преди. Имам компютър от 2007 и съм се потрудил за да науча неща, които после ще ми трябват. Решил съм да помагам на по-незнаещите доброволно и го правя. Нямам за цел да се подигравам, а споделям опит. Като съм казал да търсиш в гугъл значи и аз преди първото нещо, което съм направил е това. И да наистина, това да не ти е единствения форум, където има отговор на тези въпоси. 100% сега ако напиша въпросите ти в гугъл ще получа над 100 000 резултата ! Когато станете на нашето дередже тогава ще имате да спорите, а и дотогава мн хляб да ядете, както и ние. Ако беше то така сега щях да отида в София да споря с политиците и Бойко Борисов . Но съм на по-долно стъпало от тях и не отивам нали ! Това беше...

Първоначално написано от
dev22

Първоначално написано от
maistorluk
lol... Аз искам просто да се науча и нищо повече. Компютрите ме интересуват и искам да знам най-простото нещо за тях. Толкова ли е трудно да напишете като хора щом нямате намерение да ми обясните от къде мога да намеря решение на дадените въпроси. И вие сте почнали отнякъде! Спомнете си го най-сетне и спрете да обиждате и подигравате новаци заради това че те са имали дързоста да питат по форумите. Или някой да даде по хуманен отговор или моля админите да заключат темата защото ми омръзна да се занимавам с отворковци които си мислят че знаят всичко и че всичко могат. Благодаря за вниманието!
много правилно!!!!!!

Подиграват се с доста хора

Ти и ти къде се намесваш? Спамерка такава...