Здравейте,

така естествено става дума за момиче. Има едно момиче с която се разбирахме чудесно в началото споделяхме си всичко , по цял ден си говорихме а-у, излизахме.. И след време споделих ,че я харесвам , а до тогава тя повече ми се обаждаше, повече ми пишеше.. след това вече спря да ми отговаря на смс-те, спря да се държи както преди, сега аз и се обаждам и тя постоянно ми вика чакай обаждат се на другия телефон а-у и после не ми се обажда.. Говорим си по цяла вечер до 5-6 сутринта по скайп ,не си пишем говорим си и се гледаме.. Обаче от както и казах че я харесвам започна едни такива да ми се сърди постоянно за малки неща.. Започна да ме дразни някак си.. Последното нещо за което се сърди беше, влезнала в фейсбук от моя профил и видяла,че съм харесал няква снимка на момиче преди 2 месеца и спря да говори .. Обаждах и са 2-3 дена не ми дигаше, тая вечер ми дигна и ми вика познаваме ли се ? викам да много добре даже.. почна да ме нарежда , бил съм лицемер , имал съм си приятели да съм пишел на това момиче ,не разговораля с непознати а-у ей такива.. казах и да влезни в скайп да говорим каза,добре , а не е влизала.. Има 3-4 скайпа и на единия от тях съм блокиран и момента съм сигурен ,че ползва този скайп , писах смс да влезни ,а тя цент отговор.. Не разбирам на какво се сърди , като да кажеш ,че ме харесва не е показвала по никакъв начин .. трудно е да разбирам жените какво искат.. Ако не иска да каже повече не ме търси , не искам да те виждам ще спра.. ама няма такива.. Кара ме да се чуствам всякаш съм виновен за нещо,а знам че не съм..