.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

предеякулационната течност и стимулиране на клитора

Добре, знам, че темата звучи много тъпо, но ми е интересно следното:
    Момче мастурбира и излиза предеякулационна течност. След време след като е горе долу разнесена или как да кажа.. разбрахте ме де, просто вече не е така влажен пенисът, започва да стимулира момичето с пръст и език. Възможно ли е сперматозоиди по този начин да се .. приплъзгат до влагалището и да влязат вътре, при положение, че момчето не си е измило ръцете

Да, когато сперматозоидите се разнесат по клитора придобиват свръхсили и си правят съзтезание по летене до матката на момичето.

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Да, когато сперматозоидите се разнесат по клитора придобиват свръхсили и си правят съзтезание по летене до матката на момичето.
    То и на мен ми звучи странно, ама нали знаеш, че когато се случи на самия човек и почват едни филми.. И почвам да мисля всякакви ситуации по този начин. Еми ако с езика си е разнесъл нещо?
    Попринцип смея да кажа, че имам сексуална култура, придобита от много четене през годините, но сега на живо е различно :/

"приплъзгат" Не се сдържах !

+1
    cross that line, fuck around, and get yo` ass kicked

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    ми приплъзват се ми,те имат насочващи радари
    Брях,брях

Супер фен Аватара на Me4encety
    Научи се да се изразяваш! Такам
    1.Едва ли е възможно,шанс 1 на 1 000 000 000
    2.Майка ти не те ли е учила да си миеш ръцете?!

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на cookie_master
    следващият път си оближи пръстите
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Много са ви филмите в главата ... невъзможно е да забременее при тази ситуация.

Нали знаеш, че спермата може да развие до 420 км/ч
    I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!

Пикам прав a.k.a. мъжко съм

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Ръчкай смело, са ти е паднало

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Dismember
    Нали знаеш, че спермата може да развие до 420 км/ч

За сериозните отговори - благодаря! За останалите: Аз съм момичето и питам просто за по-сигурно. Все пак за да се забременее смерматозоидите трябва да бъдат впръскани във влагалището, а в моя случай дори не е сигурно дали по ръцете му е имало някаква течност, а и той не е прониквал в мен. Затова си мисля, че няма как да се приплъзнат и да влязат, дори и да ги е имало. Едва ли е толкова лесно.

Да, добре, но нали знаеш, че когато мърда с пръста си може някак да ме докосне и по други места, не го държи само на едно място. : )

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Научи се да се изразяваш! Такам
    1.Едва ли е възможно,шанс 1 на 1 000 000 000
    2.Майка ти не те ли е учила да си миеш ръцете?!
    Ам, прощавай, не виждам кое не ми е правилно в изрязяването. Смятам това за излишно заяждане. Няколкото думички, които ги написах не на място, бяха просто за по-интересно, а не за да покажат ниската ми култура или там в каквото ме упрекваш. ; )

Цитирай Първоначално написано от time2rock
    Да, добре, но нали знаеш, че когато мърда с пръста си може някак да ме докосне и по други места, не го държи само на едно място. : )
    Да, може да докосне я яйчника ти, я душата ти, я бъбрека ти... Едно погрешно движение и даже ще останеш без око.

Цитирай Първоначално написано от time2rock
    Да, може да докосне я яйчника ти, я душата ти, я бъбрека ти... Едно погрешно движение и даже ще останеш без око.
    Или пък входа на влагалището ми : )
    Бе няма смисъл от разправии, просто ми беше малко напрегнато, затова писах тук и очаквах отговори-сериозни. Благодаря и на тези, които отговориха сериозно.

Това е то българския форум... Момичето се притеснява, а вие вместо да я успокоите и се присмивате. Никой не се е родил научен. Дори и най-запознатите с нещата могат да се притеснят. Относно проблема, бъди спокойна! Ако можеше така да станат бебетата, в България нямаше да има място.

Голям фен Аватара на DoublePleasure
    Град
    Madrid
    Цитирай Първоначално написано от Darinella
    Това е то българския форум... Момичето се притеснява, а вие вместо да я успокоите и се присмивате. Никой не се е родил научен. Дори и най-запознатите с нещата могат да се притеснят. Относно проблема, бъди спокойна! Ако можеше така да станат бебетата, в България нямаше да има място.
    +++++++ Взе ми думите !!

Цитирай Първоначално написано от Darinella
    Благодаря ти, аз дори като го попитах, той каза, че бил уж 100 процента сигурен, чее бил сух, така че явно нищо не имал по ръцете : )

Повече от фен Аватара на the_man
    Ами на теория е възможно... за това първо трябва да лижеш момичето после тя да ти духа, щото обратното ако е тя ти духа, в устата и влизат сперматозоиди после влизат в твоята като се целувате и после ти като я лижеш и попадат във влагалището и ето я белята... WTF?

ПП: Ся разбрах че си момиче... хвани си логиката от горното, че ме мързи да редактирам..
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Цитирай Първоначално написано от the_man
    Ами на теория е възможно... за това първо трябва да лижеш момичето после тя да ти духа, щото обратното ако е тя ти духа, в устата и влизат сперматозоиди после влизат в твоята като се целувате и после ти като я лижеш и попадат във влагалището и ето я белята... WTF?

ПП: Ся разбрах че си момиче... хвани си логиката от горното, че ме мързи да редактирам..
    Дам, и аз така си го мисля за следващия път да стане. След като ми мине паниката

Това ме разби. Спокойно едва ли е възможно, но ти си внимавай

Притеснява ме следното. Много ли съм във филма вие ще кажете
    Да кажем наистина предеякулационната се е разнесла и по пениса, и в устата ми, и част от нея съм глътнала. Обаче аз нали плюя от време на време и ако е имало от течността в устата ми може да е паднала с плюнката. Но след това, той си го пипа и каза , че му е било грапаво. Следва, че е нямало нито плюнка, нито течност, която да смазват. Но ако пък тази течност се е размазала на такъв тънък слой и макар той да не е усетил - наистина да я е имало и после да ме е пипал. Но едва ли ако е на такъв тънък слой какъвто си представям ще може някак да стигне до входа. Смисъл филмарско е да почне да се мести нещо, при положение, че дори и капчица не се вижда.
    За всички, на които съм им досадна, може да не отговарят. Такава съм по характер и винаги се притеснявам за всичко, докато не е изпипано на 100.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си