- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- предеякулационната течност и стимулиране на клитора
Добре, знам, че темата звучи много тъпо, но ми е интересно следното:
Момче мастурбира и излиза предеякулационна течност. След време след като е горе долу разнесена или как да кажа.. разбрахте ме де, просто вече не е така влажен пенисът, започва да стимулира момичето с пръст и език. Възможно ли е сперматозоиди по този начин да се .. приплъзгат до влагалището и да влязат вътре, при положение, че момчето не си е измило ръцете![]()
Да, когато сперматозоидите се разнесат по клитора придобиват свръхсили и си правят съзтезание по летене до матката на момичето.
Първоначално написано от LambOfGod
То и на мен ми звучи странно, ама нали знаеш, че когато се случи на самия човек и почват едни филми.. И почвам да мисля всякакви ситуации по този начин. Еми ако с езика си е разнесъл нещо?
Попринцип смея да кажа, че имам сексуална култура, придобита от много четене през годините, но сега на живо е различно :/
+1Първоначално написано от LambOfGod
cross that line, fuck around, and get yo` ass kicked
ми приплъзват се ми,те имат насочващи радари
Брях,брях
Много са ви филмите в главата ... невъзможно е да забременее при тази ситуация.
Нали знаеш, че спермата може да развие до 420 км/чПървоначално написано от LambOfGod
![]()
I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!
Пикам прав a.k.a. мъжко съм
За сериозните отговори - благодаря! За останалите: Аз съм момичето и питам просто за по-сигурно. Все пак за да се забременее смерматозоидите трябва да бъдат впръскани във влагалището, а в моя случай дори не е сигурно дали по ръцете му е имало някаква течност, а и той не е прониквал в мен. Затова си мисля, че няма как да се приплъзнат и да влязат, дори и да ги е имало. Едва ли е толкова лесно.
Да, може да докосне я яйчника ти, я душата ти, я бъбрека ти... Едно погрешно движение и даже ще останеш без око.Първоначално написано от time2rock
Това е то българския форум... Момичето се притеснява, а вие вместо да я успокоите и се присмивате. Никой не се е родил научен. Дори и най-запознатите с нещата могат да се притеснят. Относно проблема, бъди спокойна! Ако можеше така да станат бебетата, в България нямаше да има място.![]()
+++++++ Взе ми думите !!Първоначално написано от Darinella
![]()
Ами на теория е възможно... за това първо трябва да лижеш момичето после тя да ти духа, щото обратното ако е тя ти духа, в устата и влизат сперматозоиди после влизат в твоята като се целувате и после ти като я лижеш и попадат във влагалището и ето я белята... WTF?
ПП: Ся разбрах че си момиче... хвани си логиката от горното, че ме мързи да редактирам..![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Притеснява ме следното. Много ли съм във филма вие ще кажете![]()
Да кажем наистина предеякулационната се е разнесла и по пениса, и в устата ми, и част от нея съм глътнала. Обаче аз нали плюя от време на време и ако е имало от течността в устата ми може да е паднала с плюнката. Но след това, той си го пипа и каза , че му е било грапаво. Следва, че е нямало нито плюнка, нито течност, която да смазват. Но ако пък тази течност се е размазала на такъв тънък слой и макар той да не е усетил - наистина да я е имало и после да ме е пипал. Но едва ли ако е на такъв тънък слой какъвто си представям ще може някак да стигне до входа. Смисъл филмарско е да почне да се мести нещо, при положение, че дори и капчица не се вижда.
За всички, на които съм им досадна, може да не отговарят. Такава съм по характер и винаги се притеснявам за всичко, докато не е изпипано на 100.