- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- предеякулационната течност и стимулиране на клитора
Първо изясни какво наричаш предеяколационна течност.Щото ако е това което е предеяколационната течност тя не е сперма.
Аз знам,че зная много,но не всичко!
Много се съмнявам,че е предеяколационна течност.Както казах в нея няма сперматозоиди.Виж спермата е друго.Ако приятеля ти е свършил,това е сперма,а предеяколационната течност се изхвърля от пениса съвсем малко преди самата сперма,защото тя помага на спермазоидите да се движат.По разказа ти съдя,че става дума за сперма,тъй като няма начин да е само другото.Иначе ако така можеше да се забременее то населението на Земята щеше да е двойно.Сперматозоидите живеят много малко и то в течна среда.
А защо?
Аз съм мъж,завършил съм висше биология и химия и отговори " ми щото не е вярно" няма да ме обориш!
Извинявай нажи си адреса да ти я пратя с препоръчана поща.Не парадирах с нея,а казах,че искам отговор а не "ми щото не е вярно".
Мисля, че е предеякулационна, тъй като отначало я имаше, явно от силната възбуда. По-късно вече, след моята намеса, свърши. А дали може като съм го целунала и в устата ми е имало от течността,после като ме ближе и да попадне нещо? Той казва, че не е докосвал вагината, но колко да вярваш.. смисъл като е бил в екстаз едва ли помни всичко. Това ме мъчи от 3 дена. Няколко човека ми казаха спокойно, обаче някак ми е напрегнато докато не разбера истинска причина да не се притеснявам. Наистина сперматозоидите умират бързо, но всеки казва различно време : някои казват - 10 сек., някои 10 мин., а откакто аз започнах до ситуацията с близането минаха към 10-15 мин. минимум.Първоначално написано от kunevlazar
Апф.. защо изобщо стана това да ме пита някой...