.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    Добрич

сори, че правя тема !!

... ще се махне след 10 дена.. не получих отговор, за това правя нова

имам един приятел, който от толкова много химия по главата си (вакси, гелове, лакове) и изгарянето с пресата, косата му е много изтъняла и опада повече от нормалното.. дайте домашни маски, с които да си заздрави косъма и други, които смятате за необходими... ии още едно нещо Neutral ...кажете шампоани също за тоя тип коса, които наистина ще му помогнат, по възможност до 20лв. ... мерси за вниманието ! Mr. Green

PS: спокойно.. търсех в гугала и намерех няколко.. искам да чуя вас

Повече от фен Аватара на mine
    Първо - от поста ти разбирам че говориш за момче, не греша нали ?

Да скъси косата си 2-3 номер стои добре на момче

Второ - Аз когато дълго съм си третирала косата по такъв начин първо се подстригвам после си купувам бебешки шампоан(защото е без химии и не вреди на косата) и почвам да правя маски с бадемово масло, ако не с него си слагам след баня хининова вода(пък ако той има възможност да слага и от двете таман ще му порасне и косата)

Дано да съм помогнала с нещо !
    Американски форум - Питаш и ти отговарят
    Руски форум - Питаш и теб те питат
    Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Голям фен Аватара на eminemfenka
    тривитаминол!

има маски в гугал а може и да се нанася без нищо.
    -
    чесън,на опадалите места се натрива с чесън.
    -
    подстрижка! така косата се оттървава от изгорелите краища , диша и се заздравява .
    -
    ако мисли я да я третрира още, нека да използва стилизанти .
    -
    шампоани - хининовия шампоан
    ла-ла-ла

Да спре да я третира с преса, лак, пяна и т.н. Това е най-доброто решение. Маските само ще замажат положението, но няма да го оправят. В краен случай може поне да намали вредните неща - например една седмица използва преса и лак, но другата - не.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Нека си я подстригне късо и да спре да ползва химии. А преса защо му е, да не си я изправя? Остави ги домашните маски, той нека я скъси, тя ще му порасне
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    Добрич
    не не, той сега е спрял с всички химии и косата му е отврат наистина трябва да се постриже.. в момента косата му е малко дълга и супер грозно начупена.. изправяше си косата не за да стои надолу, а за да вирната нагоре + още гелове, лосиони, простотии - тъп човек (ся не си представяйте няк'ъв с гребен като на петел, нищо подобно - тогава беше с по-къса коса )... просто ми трябват маски, с които косата да се възстанови, да си стане пак нормална или стилизанти, както беше споменала eminemfenka... не му трябва хининов шампоан или вода - дължината, с която е в момента му седи много тъпо и определено трябва да си я скъси + това, тя си расте по принцип бързо

.. мерси, че ми казахте за чесъна, ще търся маски със него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си