.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Ах,този цикъл.....

Здравейте на всички готини хора тук!! Та,карам по темата-заминавам на почивка след няколко дни и точно тогава трябва да ми дойде...знам,че има хиляди теми и знам,че ще ме критикувате защо първо не търся....е, аз търсих и не намерих нищо конкретно.Затова ви моля да кажете как да си забавя цикълът...не искам да пия противозачатъчни,защото съм чувала,че се пълнее много,а аз без това имах преди време проблем с хормоните.Та,ще съм благодарна да ми кажете нещо изпитано и сигурно.Благодаря ви!!!!
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Супер фен Аватара на cookie_master
    не можеш да го забавиш (поне аз не съм чула за такъв метод)
    може само да се надяваш да ти закъснее
    МОМИЧЕ!

може и да си права : ) аз съм чела ,че става с противозачатъчни или с витамин C но нищо конкретно така че ако някой знае да казва : )
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Какъв хормонален проблем си имала?Има специални хапчета за забавяне на менструацията.Те са най-сигурният метод,но е необходимо да ти ги предпише гинеколог,за да се намали или изключи възможността от странични действия.Решиш ли да опиташ с хапчета,задължително се консултирай с гинеколог щом преди това си имала хормонални проблеми!Ако не желаеш да разчиташ на прогестоген,слагаш превръзка,тампон.

Ако търсиш сигурен метод,аскорбиновата киселина няма да ти свърши работа (или поне не както трябва).

Голям фен Аватара на dami666
    За няколко дни няма как да си го забавиш,тия неща с витамините са глупости,няма да ти спре напълно.А за хапчета от гинеколог се ходи поне месец преди това,за да се премести.
    Believe in yourself.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма начин. Използвай тампон. Ще трябва само да си го сменяш по-честичко,но това е единственото решение на проблема. Поне само за това се сещам.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Течен ВитаминС ... но за по-сигурно отиди и попитай в аптеката за нещо безвредно, което може да ти забави цикъла .. ще ти предложат течен витаминС и мисля, че имаше някакви хапчета на билкова основа .. най-добре попитай
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си