- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с пърхот
Здравейте , от около 2-3 месеца започна да ми излиза пърхот , на пръв поглед не си личи много обаче когато с ръка затъркам по косата и се вижда как ситен пърхот пада от косата ми. На 17 години съм , къпя си се всеки ден , дори лятото по 2пъти на ден обаче косата си я мия само вечер. Мисля че пърхота ми излезе след като ходих на басейн от тогава започна да ми излиза. Боря се срещу пърхота вече почти 2 месеца обаче за момента няма голям ефект , ползвам в момента шампоана на BILKA преди това ползвах Shauma но не ми помогна , не ползвам мазила за коса обаче сменям често шампоаните и сигурно и от това е дошъл проблема. Прочетох в интернет една рецепта против пърхот , да разтворя 2 супени лъжици ябълков оцет в 3 чаши вода и на сутринта да се измия с шампоан,в момента съм с оцет на главата ще видя на сутринта дали ще има малко ефект , моля ви ако знаете нещо полезно пишете че направо се отчайвам !
btw- искам да допълня че главата не ме сърби.
Виж тази тема и може би ще намериш лек за проблема си![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=267532
Разглеждах я ако имате да добавите нещо пишете![]()
В една чашка с кисело мляко добавяш 1 лъжичка сода и разбъркваш.Подле втриваш в кожата на главата и си слагаш чантичка на главата и се овиваш с кърпа.След 30мин се измиваш.При мене действа
хапче Низорал, купуваш от аптеката .. около 1лв струва, стриваш го на прах и го слагаш в бебешки шампоан .. действа!!! От личен опит го казвам ..![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Мерси за съветите ще ги пробвам !