- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Име за кучето ми
Хей!!! Ще може ли да ми дадете идеи за име на кучето ми ? Породата му е самбернар и е мажко.
Addicted to music
Бетовен?![]()
Казват, че трябвало да има Р
Например Рекс (макар че според мен повече подхожда на някоя немска овчарка, сигурно заради филма), Роки, Рони, на един приятел кучето се казваше Бифър, може нещо по-интересно като Цезар, Наполеон и т.н. Има много теми с имена за кучета, виж ги и тях
Ами... Майки,Пухчо(знам,че са доста пухкави),Рони(един приятел беше кръстил така кучето си),Силвър.. нз измисли някакво интересно оригинално име![]()
^ Пише се с У
Иначе имена много - кажи например какъв му е характера. Моето го кръстих Уиспър, 'щото лаеше тихичко![]()
I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!
Пикам прав a.k.a. мъжко съм
Ами аз тарсих но всички казват едни исащи имена но на мен не ми харесват преди имах куче което се казваше Рони и ми харева също така ми харесва Пухчо но ми трябват още идеи
Addicted to music
http://www.thinkbabynames.com/
Тук има много имена и значенията им.
тва днешната младеж сте много мързеливи и некреативни, едно име на куче не може да измислите сами.
Taшко
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Моето пък е българска овчарка и понеже е много малко и пухкаво (засега де)го кръстихме Мечо.
![]()
Хахахах Брата на моята най-добра приятелка си кръсти мъжкия пес- ПешоИзкефи ме тва име!Пешо!
maDamn
Моето куче се казва Лео (Лъв-сила) макар че е пекинезимето много ми харесва
Антонио Алехандрович Пармаксазянидеално име за кучето ти
Бари !![]()
"Да се ядосваш означава да наказваш себе си за грешките не другите'!!!!!
Айрън,Арес,Арни,Арън,Аргон, руно, Бари,Бък,Бъд,Бенджи, Блеки, Бъстър, Боно,Бинго,Берто Рико, Рей, Рекс, Ричи, Рафи, Рони, Роки, Рафаело, , Рот, Рагс, Ралфи, Ребел, Роси, Роувър, Руфус, Рин, Роуди, Риго, Ромео, Репо, Рио, Ремо,Роби, Корки, Каспър,Дюк, Дъсти, Дино, Джак, Джейк, Джингълс, Джъмбо,Зак/с, Зоро, Ерик,Едо,
Моите кучета, едното е английски сетер и се казва Чарли, а другото е мини пинчер и се казва Барутмакар, че е много кротък и тих.
Успехът не е въпрос на късмет, а на избор!!!
скоро до нас се премести едно куче на име херкулеса иначе аз си падам то нестандартните имена и то български