.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Здравейте! Искам да отслабнаа

Не търсих...може да я има още някъде пусната същата тема и много съжалявам ако е така,но просто искам някои съвети...момича на 15 съмллне бих казала че съм дебела или закръглена , попринцип казват че съм слаба , но аз мисля че има какво да се иска от тялото ми,висока съм 171 е тежа 55кг.. Искам да имам по-стегнати и добре оформени крака и искам да отслабна от коляното на горе и малко в дупето и да сваля коремчето , но не знам с какви упражнения да постигна тези неща...Мисля,че и храната която ям има значение и някои ако знае храната и упражненията за постигането на тези неща нека ги напише..Благодаря ви предварителна

Мега фен Аватара на Chacho
    Не че има такава тема, ами има 100 такива теми. Даже има една, в която момиче на 17 години, 60 кила пита за същото.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420093
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

171 височина , 55кг се води идеално тегло

по - скоро да се стегна

Не са ти много килограмите. Повече белтъчини, по-малко въглехидрати (ВМ-НВД) и качествени кардио тренировки.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    mediumpimpin като те гледам кво пишеш и ти вида аватара все повече се убеждавам, че мутренските вицове са истина
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен Аватара на ZipFail
    Според мене 90% шанс да е фейк ^^

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Според мене 90% шанс да е фейк ^^
    то аватара му е фейк, ама и тъпите му изказвания са си pretty original
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

химия...и си мисли че разбира

МОЛЯ ВИ да ми пишат хора които имат реална представа !

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Пробвай Pump it up-има резултати още в първата седмица,но при добър хранителен режим-салат,плодове,зеленчуци,су и,риба и тн.

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Пробвай Pump it up-има резултати още в първата седмица,но при добър хранителен режим-салат,плодове,зеленчуци,су и,риба и тн.
    ако иска стягане, трябва белтъчините да са на макс! останалите калории от мазнини и минумум въглехидрати

добре ще е да се поразровиш из форума, има над 100 такива теми
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ВНИМАНИЕ! Кирилицата е задължителна. Теми или коментари на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!

Хауc

Dobre be Haos kato sum v dryga durjava 6o ke praem

Napisah 4e tozi mediumpimpin li be6e mislq 4e e fatrat ;d
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    ВНИМАНИЕ! Кирилицата е задължителна. Теми или коментари на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!

Хауc
    Ти модератор ли стана ле?

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от mediumpimpin
    firstdiesel аз съм от Пловдив който мисли че съм ФЕЙК да се видим аз повече си мисля че ти си фейк щото просто такъв ДРОБ НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА
    ФЕЙК съм мноо ясно!

ама тъпанар кат тебе като направи такива мускули яла ми се обади

нищо лично
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Супер фен Аватара на Everytime
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Град
    София
    тва че ви пиша глупости и пускам тъпи теми да е по-смешно не ме прай чак толкова много тъп
    На всички ни стана ясно,че снимките не са твой...99% съм сигурен,че са на културист,тъй като това е почти невъзможно да се направи дори и с познатите ни забранени медикаменти...Сигурно е,че е играл хормон на растежа и инсулин...Пък и ако беше българин този на снимката 100% щях да го знам.Форумът много взе да се пълни с комплексари...ужас..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TodorMarkov
    тва че ви пиша глупости и пускам тъпи теми да е по-смешно не ме прай чак толкова много тъп
    На всички ни стана ясно,че снимките не са твой...99% съм сигурен,че са на културист,тъй като това е почти невъзможно да се направи дори и с познатите ни забранени медикаменти...Сигурно е,че е играл хормон на растежа и инсулин...Пък и ако беше българин този на снимката 100% щях да го знам.Форумът много взе да се пълни с комплексари...ужас..
    E чяк пък да не може с анабали всичко може.

Оставете го момчето .. ами ми кажете какви упражнения трябва да правя за да си стегна дупето коремчето и да отслабна малко в краката

Е нали написахме, кардио тренировки. Бягане, плуване, колоездене, аеробика, бойни изкуства, волейбол, футбол, баскетбол, танци. Важното е да са много интензивни, да си потна на кобила на 10-тата минута, на 30-тата да си пред колабиране и да спреш на 40-тата примерно. Комбинирано с подходящ хранителен режим ще изгориш излишните мазнини и ще се оформиш.

Тренировките с упражнения със собствено тегло (лицеви опори, коремни преси, клякания, т.н.) са добри за поддържане на мускулния тонус за момиче.

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от maribella1995
    Оставете го момчето .. ами ми кажете какви упражнения трябва да правя за да си стегна дупето коремчето и да отслабна малко в краката
    вървене по 45 градусов наклон определено върши работа
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

hahaha e dobre trenirovkite ok .. ama ne moga da jiveq samo na riba,pileshko meso na skara,salati,plodove,zelenchuci neshto shokoladche ala bala

Мега фен Аватара на ZipFail
    Да, по 2 шоколада дневно задължително. А ако вкараш и 3-4 хамбургера от Макдоналдс, направо супер.

То иначе как, не може да се живее на здравословна храна

Просто така си свикнала. Като си въведеш такъв режим и постигнеш някакви резултати после ще ти се гади от шоколади и зрънчота, и сама няма да искаш да ги ядеш. Както и тренировките може първоначално да са ти трудни и да ги смяташ за препятствие, после ще изпитваш удоволствие от тях и ще пренебрегваш други неща да тренираш.

Не че няма шанс да се изпуснеш в предишния режим, но ако успееш и да си адаптираш средата така, че изкушенията да се намалят (в хладилника ти да има качествена храна и да ти коства по-малко усилия да си сипеш купа овесени ядки, отколкото да тичаш до магазина за кроасан), ще ти е съвсем естествено да се придържаш към правилните навици.

Всъщност влагаш по малко усилия всеки ден и през останалото време береш плодовете на труда си. Представи си да се лишаваш всеки ден от един шоколад и 10 часа да се разхождаш из центъра със задник като от манекенско списание. Толкова ли е ценен този шоколад?

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от maribella1995
    hahaha e dobre trenirovkite ok .. ama ne moga da jiveq samo na riba,pileshko meso na skara,salati,plodove,zelenchuci neshto shokoladche ala bala
    няма проблеми ....
    само добавяме към тренировката и 4-5 тека
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си