.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: ПОМОЩ!!!

ПОМОЩ!!!

Здравейте! Моят въпрос е такъв – правила съм секс само с един партньор, не много пъти.. и докато го правим - да приятно е, но почти не усещам нищо.. Исках да знам какъв е проблема.. Аз ли съм виновна? Има ли ми нещо?
    .. Без значение к0лк0 л0ш0 ни наранява нещ0, п0няк0га липсата му, ни наранява п0вече ...

Guest
    сега ще се изредят коментари от сорта на "отпусни се","сменете позата","блабла"
    на колко години си?

Може да е от много неща. От презерватива, от тебе, от него, от позите, от това колко пъти си го правила и дали си свикнала. Има много причини за това просто експериментирайте докато ти стане кеф.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    В началото е нормално. Аз започнах да изпитвам удоволствие едва някъде около 5-6 път. На някои момичета им трябват няколко месеца дори, докато започне наистина много да им харесва.

Лека полека с приятелят ти ще придобиете опит, ще се научите един друг какво ви харесва най-много и ще се реши проблема.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Me4encety
    По-дълга любовна игра,сменете позата,презерватива.Може и партниьора да смениш,да пробваш как е с друг.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

ами аз съм на 16 години.. и да проблема може да е в това, че съм по - срамежлива и не се отпускам.. Но има ли значение размера на пениса му ? Може ли това да е проблема ?
    .. Без значение к0лк0 л0ш0 ни наранява нещ0, п0няк0га липсата му, ни наранява п0вече ...

Цитирай Първоначално написано от Slavityy
    ами аз съм на 16 години.. и да проблема може да е в това, че съм по - срамежлива и не се отпускам.. Но има ли значение размера на пениса му ? Може ли това да е проблема ?
    Пo-сkoрo тeхниkaтa,нe рaзмeрът.
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Срама го изхвърли в кофата за смет ( поне пред приятелят ти ).От тука ти произлиза и проблема защо не изпитваш удоволствие.

Пробвайте с оребрени презервативи? Мъжкият ти може да пробва да "ръга" по - бързо примерно?
    I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!

Пикам прав a.k.a. мъжко съм

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Срама го изхвърли в кофата за смет ( поне пред приятелят ти ).От тука ти произлиза и проблема защо не изпитваш удоволствие.

Голям фен
    мастурбирай ,разбери как и какво ти харесва ,и бягай да пробвате нещо различно с твоя
    love is gone!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Порасни.С годините ти става по-яко.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    точно

Ако не си възбудена и си стегната, няма как да ти е яко. А ако не си възбудена не прави секс.

Голям фен Аватара на DoublePleasure
    Град
    Madrid
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    В началото е нормално. Аз започнах да изпитвам удоволствие едва някъде около 5-6 път. На някои момичета им трябват няколко месеца дори, докато започне наистина много да им харесва.

Лека полека с приятелят ти ще придобиете опит, ще се научите един друг какво ви харесва най-много и ще се реши проблема.
    +++

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    точно
    Дам, това един път го обсъждахме с приятелка в автобуса
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на dami666
    Може и момчето да не се справя добре,затова да не ти харесва особено..
    Believe in yourself.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си