- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ!!!
Здравейте! Моят въпрос е такъв – правила съм секс само с един партньор, не много пъти.. и докато го правим - да приятно е, но почти не усещам нищо.. Исках да знам какъв е проблема.. Аз ли съм виновна? Има ли ми нещо?![]()
![]()
.. Без значение к0лк0 л0ш0 ни наранява нещ0, п0няк0га липсата му, ни наранява п0вече ...
сега ще се изредят коментари от сорта на "отпусни се","сменете позата","блабла"
на колко години си?
Може да е от много неща. От презерватива, от тебе, от него, от позите, от това колко пъти си го правила и дали си свикнала. Има много причини за това просто експериментирайте докато ти стане кеф.
В началото е нормално. Аз започнах да изпитвам удоволствие едва някъде около 5-6 път. На някои момичета им трябват няколко месеца дори, докато започне наистина много да им харесва.
Лека полека с приятелят ти ще придобиете опит, ще се научите един друг какво ви харесва най-много и ще се реши проблема.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ами аз съм на 16 години.. и да проблема може да е в това, че съм по - срамежлива и не се отпускам.. Но има ли значение размера на пениса му ? Може ли това да е проблема ?
.. Без значение к0лк0 л0ш0 ни наранява нещ0, п0няк0га липсата му, ни наранява п0вече ...
Пo-сkoрo тeхниkaтa,нe рaзмeрът.Първоначално написано от Slavityy
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Срама го изхвърли в кофата за смет ( поне пред приятелят ти ).От тука ти произлиза и проблема защо не изпитваш удоволствие.
Пробвайте с оребрени презервативи?Мъжкият ти може да пробва да "ръга" по - бързо примерно?
I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!
Пикам прав a.k.a. мъжко съм
мастурбирай ,разбери как и какво ти харесва ,и бягай да пробвате нещо различно с твоя![]()
love is gone!
точноПървоначално написано от Zaharinka
Ако не си възбудена и си стегната, няма как да ти е яко. А ако не си възбудена не прави секс.![]()
Дам, това един път го обсъждахме с приятелка в автобусаПървоначално написано от theeye770
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Може и момчето да не се справя добре,затова да не ти харесва особено..
Believe in yourself.