.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: ФИЛМ

ФИЛМ

Не знам дали темата е за тук, но може ли да ми предложите някой филм тип "жена се двууми между 2ма мъже" .. Хубаво ще е да е драма не комедия.. 10х

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на elysunny
    Keith не точно се двоуми, но си е драммичка

Цитирай Първоначално написано от elysunny
    Keith не точно се двоуми, но си е драммичка
    Мерсии много

Ще се радвам на още мнения?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

http://www.imdb.com/title/tt0499580/
    Много ми хареса, когато го гледах преди време, даже май и пуснах някоя сълзица.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    http://www.imdb.com/title/tt0499580/
    Много ми хареса, когато го гледах преди време, даже май и пуснах някоя сълзица.
    От къде мога да го дръпна? В замун*а не го намирам

тетрадката

тетрадката ( notebook ), предполагам си го гледала но все пак е мн хубав а и е горе доло точно за това

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    The Good Guy (не е комедия, но не е и сърцераздирателна драма)
    Something Borrowed

П.П. Темата май е за раздел Музика и ТВ

Мерси много на всички

Повече от фен Аватара на bbadass
    The Good Girl

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Грешен раздел.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си