Цитирай Първоначално написано от xPafx
радвам се... обаче “онова" може и да бъде полезно.. на мен примерно ми показа колко е грозно да се държа като кучка
Дам попринцип съм съгласен, даже аз самия лично не смята, че е такава - такава е станала под множество фактори и тн - на всеки в днешно време му се налага малко или много да не е себе си и да носи една или друга "маска" просто според това, което показва я определих, като такава, аз знам, че не е такава(не, че знам каква е, но знам, че никои нито се ражда такъв, нито пък истински в сърцето си е такъв") но просто се държи ужасно надменно и високомерно - и незнам не смятам, че един човек, които има себе си за интелектуално същество трябва такива пороци да има!И пак казвам - много добре зная, че нещатта изглеждат едни пък много често са съвсем други - както примерно доматите през зимата изглеждат като тия през лятото, но като отхапеш разбираш, че само така изглеждат(доста страничен пример, но доста ясно се добива от него представа, какво искам да кажа) и такам, не смятам, че е лоша или глупава - просто като такава се държи.. То има и други в днешно време, ако не си такъв - не е добре, но не винаги е баш така ! Така, че напълно те разбирам и тебе, че чак и нея.. просто държанието и наистина куца, но не съм и майка не съм и баща.. А хората дори някой да каже нещо смислено, като съвет за тях - никога не слушат.. !И наистина се радвам, че ти е помогнала да не бъдеш кучка - жените кучки - произвеждат мъже говеда.. ! И после жените кучки и мъжете говеда - почват да играят онази ужасна игра в която никой никога не печели истински!