Цитирай Първоначално написано от IceColDmaN
А таккааа -- даваай - покажии ни колко си ужаснаа - това правиш най-добрее личи личи. И щеше да е добре да се хванеш за друго, ма то кат нема за кво - дамм хващаш се за правописа - ах тези дрехи, аз тази мания към дрехите.. ах Относно умопомрачителния ми начин на мислене.. кво да кажа - права си скъпа - този ми начин на мислене ми носии самоо хубави неща винагии МмМ и този ми начин на мислене ще ме извииси - много повече отколкото можеш да си представиш ( и тук пак ще се изсеш, зная - трудно е човек да не разбира и чак е недостатък, но какво да се прави ) Психопрофила ти - с много голяма точност съм сигурен, че съвпадат(и ти ше кажеш, че не е така нали?Шото няма от къде да знам.. МмМ - да, ама не!Човек казва повече за себеси несъзнателно, отколкото съзнателно Всяко едно твое изречение обрисува само този профил и много малко вероятно е да е грешен.. МмМ даа, но ти си загубено време и още много мога да кажа, но ти си като радио - ти не чуваш и не слушаш - ти само предаваш!

П.С. - Въобще не ми пука дали ще се засегнеш - боже та ти не съществуваш - съществуват само хората - другите просто пребивават на земята !
Ти пък 'що реши, че моето държание не ми носи позитиви ?!
Самият факт, че окачествяваш и определяш хората без да ги познаваш, а само имайки предвид мнения в някакъв форум, показва кой е ограничения и повърхностния всъщност. В интернет всеки може да бъде какътво иска, нали знаеш... И за мен ти си някакъв неграмотен и адски глупав смотльо, сдухльо и съм почти сигурна, че си някакъв смешен, пъпчив аутсайдър в реалния живот, с нулев успех сред жените, ама допускам, че греша, защото пък това са ми само виртуалните впечатления. Сам каза, че човек говори много повече за себе си несъзнателно, отколкото съзнателно... Аз не старадам от липса на каквото и да било внимание и уважение в живота си, няма как да се замисля дори за секунда сериозно над неграмотно написаните ти думи... :P А и вече си ми скучен, даже не ставаш за заяждане и спор ебаси....сухар.