А таккааа -- даваай - покажии ни колко си ужаснаа - това правиш най-добрее личи личи. И щеше да е добре да се хванеш за друго, ма то кат нема за кво - дамм хващаш се за правописа - ах тези дрехи, аз тази мания към дрехите.. ах Относно умопомрачителния ми начин на мислене.. кво да кажа - права си скъпа - този ми начин на мислене ми носии самоо хубави неща винагии МмМ и този ми начин на мислене ще ме извииси - много повече отколкото можеш да си представиш ( и тук пак ще се изсеш, зная - трудно е човек да не разбира и чак е недостатък, но какво да се прави

) Психопрофила ти - с много голяма точност съм сигурен, че съвпадат(и ти ше кажеш, че не е така нали?Шото няма от къде да знам.. МмМ - да, ама не!Човек казва повече за себеси несъзнателно, отколкото съзнателно

Всяко едно твое изречение обрисува само този профил и много малко вероятно е да е грешен.. МмМ даа, но ти си загубено време и още много мога да кажа, но ти си като радио - ти не чуваш и не слушаш - ти само предаваш!
П.С. - Въобще не ми пука дали ще се засегнеш - боже та ти не съществуваш - съществуват само хората - другите просто пребивават на земята

!