Странен въпрос,но искам да попитам нормално ли е да не ме хапят комари?Дали е възможно нещо да ми е натровена кръвта и затова...![]()
Нормално е,не е от твойта кръв.Слагай вечер в контакта Райд течен изпарител и няма да имаш проблеми поне през нощта.
Ам аз нямам проблем...те дори не ме доближават,на какво може да се дължи,всички се оплакват как ги хапят,а мен не ме хапят...Темата може да изглежда смешна,но ми е странно просто..
а аз се чувствам,като някоя баш хранилка за комари ..![]()
ла-ла-ла
Мисля, че зависи от кръвната група...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Само когато бях малка ме хапеха,сега не знам явно нещо не съм вкусна плячка![]()
До колкото знам те си имат предпочитания за миризмата на човек,а тя се променя от доста неща ... Явно тази година твоята не е на мода![]()
Между другото и мен тази година не са ме хапали (пу-пу-пу да не ми е уроки!!!)Явно и аз не съм модерна т'ва лято
![]()
Тъкмо днес се чудех как така това лято нито 1 комар не ме е ухапал.![]()
Аз по принцип винаги съм цялата нахапана, особенно като съм извън града, но това лято да са ме ухапали макс 4 комара.
Не знам на какво се дължи, но не мисля, че е повод за притеснение.![]()
Сигурно имаш студена кръв.Не съм сигурна дали така беше, защото поне на мен ми казваха нещо такова.![]()
мен от миналата година и тая въобще не ме хапят.
Мен от 1 август за 8 дена ме нахапаха,иначе не ме доближаваха.Сигурно е от новия ми дезодорант...![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Мен също не ме хапят. Миналите лета ме изяждаха, а това дори не са ме доближили.![]()
Humans need fantasy to be human.
Мен пък както винаги си ме хапят. Никой др от семейството не е, само аз с по 8-9 пъпки от комари.![]()
като съм на село ме хапят![]()